Nātru zupas recepte

Kā gatavo nātru zupu un kad tās tirgū būs nopērkamas?

la_femme (2006-04-25 11:08)      Praktiski tāpat kā skābeņu zupu, vienīgā atšķirība, ka nātres griež pēc applaucēšanas, bet nav gan redzēts, a nātres tirgū kāds pārdotu, būs vien pašai uz kādu tīrāku grāvali jāiet ...

Mutere (2006-04-25 11:19)      Ja būtu tirgū nopērkamas, kāda ir garantija, ka nav salasītas lielceļa malā...
Labāk iztikt bez tas nātru zupa, nekā ēst ar visiem piesārņojumiem.

Ezjule (2006-04-25 13:23)      Tāpat kā skābeņu zupu,tikai skābeņu vietā liek caur gaļasmašīnu izlaistas aplaucētas jaunos nātru dzinumus

Ezjule (2006-04-25 13:24)      Aizbrauc uz laukiem,tur dzrīz vajadzētu būt :)

Spicis (2006-04-25 13:25)      Falšā nātru zupa: Liesais "Knorr" kautkāds buljons(1 kubiņš), 1l vāroša ūdens, sauja mērcētu grūbu, kušķītis spinātu (pirkt labākajos lielveikalos), atdzesētai jāpievieno: ēdamkarote skāba krējuma, 1 cieti vārīta ola(sagriezta), sāls pēc garšas. Ļoti kvalitatīva; atgādina cietuma "balandu", tik bez gaļas - delikatese! :))) Labu apetīti, gaišumiņ!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu