Pildīto pankūku mīkla

Vēlētos uztaisīt pildītās pankūkas ar biezpienu, taču man ir tikai aptuvena nojausma, kas ir vajadzīgs pankūku mīklai. Vai kāds nevarētu viest skaidrību šajā jautājumā?

evelina37 (2005-12-09 13:38)      Ola,sāls,cukurs,mazlietiņ dzeramā soda,piens un milti.

Laimonis (2005-12-09 13:51)      Suukalas ir baigi labaas lieta pankuukaam, lielajaam, tad vinjas ir nepliistoshaakas.

Milti, suukalas un saals => ultimate lielaas pankuukas kuraas peectam var likt biezpiena pleku virsuu un lociit kopaa.

vvr (2005-12-09 13:54)      Piena vietā var lietot ūdeni - it īpaši ieteicams plānajām pankūkām. Cepot plānās pankūkas jāatceras, ka nedrīkst lietot daudz eļļu. Vislabāk ar kādu eļļā samērcētu drāniņu noslaucīt pannu pirms katras pankūkas.

Berta (2005-12-09 14:23)      plaanajaam pankuukaam nevajag sodu! sodu liek, ja miiklai pievieno ko skaabu - kefiiru, biezpienu, skaabo kreejumu - tb, biezajaam! veel var nopirkt Dobeles Dzirnavnieka pankuuku miltus:)

dzeguze_ (2005-12-09 15:00)      olas, milti, piens, sāls šķipsniņa. Uzcep pankuken, tad iekš pankuken ietin biezpienu, kas sajaukts ar cukuru un ko nu vēl grib, un apcep vēl biku un viss >>> pankuken essen!
:)

twina (2005-12-09 15:16)      No praktiskās puses...olas sakul ar sāli un cukuru, tad pieber miltus, izjauc un tikai tad lej šķidrumu..tad nav kunkuļu....ja ir vairāk laika, baltumu un dzeltenumu puto atsevišķi, saputoto baltumu iecilā pašās beigās jau gatavā mīklā....

trine (2005-12-09 15:17)      lai butu garsjigak, biezpienam pievieno vaniljas cukuru, rozines, var ari kadu augli(sagrieztu), kaneli, vispar pafantaze, ko gribetos un ar mazuminju sanaks ! Lai veicas !

riks (2005-12-09 16:40)      Ir pankuuku gatavi milti, soda ne soda, labaaks cepamais pulveris, tas arii amonija karbonaats un veel briezjragsaals.

Ezjule (2005-12-09 17:05)      ...kāda soda,kāds cepamais pulveris? Pie planajām pankūkām neviens neliek sodu!!!
Sodu var likt vienīgi tad ja cepšanai izmanto ieskābušu pienu

Utopia (2005-12-09 17:05)      var sodu nelikt - sevishkji plaanajaas pankuukaas. Pietiks ar miltiem, pienu, olu un saali, cukuru. Vieniigi miikla jaataisa pietiekoshi shkjidra.

ilpa (2005-12-09 20:04)      nopeerc jau gatavos pankuukmiltus... tur ir uzraxtiits kaa pagatavot! :)))

Spicis (2005-12-20 23:27)      Cik cilvēku, tik domu kā cept pankūkas! :))) Mēģini. Noteikti atradīsi SAVU recepti. Tākā sastāvdaļu nav daudz un šķidruma variācijas saprāta robežās, tad Tev izdosies. No manis, ja cepšanai izmanto nepiedegošu pannu, pievieno mīklai kādas pāris ēdamkarotes labu olīveļļu, nenožēlosi! :)))

kjirschkraasa (2005-12-26 19:19)      Saac ar veikalaa nopirktajiem jau gatavajiem miltiem. ljoti garssiigas pankuukas. Gan plaanaas, gan citas.

dz_pienene (2006-02-05 19:47)      muaahhhhh,nu Tu gan paarsteidz!:))))....vieglaaka ir veikalaa nopirkt gatavo pankuuku miiiklu , sajaukt ar pienu vai uudeni....jkaaaa tur raxtiic un cept;)

Ingaxx (2010-12-29 22:37)      Ja man virtuvē šitā pavārs ņemtos ap parastajām plānajām pankūkām (olu kulšana atsevišķi un iecilāšana, sūkalas un etc) sen jau piecreiz pa galvu būtu atrāvies. Bet ne-pavāriem tas piedodami un apsveicama katra vēlme pašam ko gatavot.

Acaalija (2011-04-16 08:54)      Biezpiena pildijumam vajadzētu klāt olu....

ilona5 (2012-12-28 20:42)      Ļoti vienkārši - piens , milti , druska sāls un cukurs ! Olas nav vajadzīgas ! Iejauc lejamu miiklu ! Var teikt - pilē eļļas dikti karstā pannā cep no abām pusēm !

ilona5 (2012-12-28 20:43)      Pie pidījumiem gan jāliek ola !

Marijanna (2014-12-09 18:25)      Taupīga saimniece dara tā- olas dzeltenumu pievieno biezpienam, olas baltumu mīklas pagatavošanai. Mīklai olu baltums, piens vai ūdens, milti, sāls. Var cept no vienas puses. Tinot pankūku lai neapceptā puse ir ārpusē, jo to apceps.

Līdzīgi jautājumi
Pildījums plānajām pankūkām (7 atbildes)Recepte bada pankūkām (3 atbildes)Plānās pankūkas (28 atbildes)Kā pagatavot ,,bada" pankūkas? (27 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu