Kabači ziemai

Kabači ziemai. Sakiet,kā jūs tos gatavojiet, interesantāk kā marinētus,bet ne sevišķi sarežģīti.

viviann (2005-08-22 18:06)      Kabačus gabaliņos vai ripiņās var apcept uz pannas,tad kārtot burciņās kopā ar tomātu pastu.Garšvielas pēc gaumes un nokarsē kādas 15 minūtes.

Ermita (2005-08-22 21:17)      ķemslis- tipa sabāz viskaut ko- burkānus, sīpolus, ķiplokus, papriku, tomātus, zaļumus , etiķi, sāli , cukuru , piparus un visu, kas nu vēl ieneāk prātā,un pavāri kādu laiku, kamēr apnīk.Diemžēl- jāpasterizē arī, ja grib uzglabāt ilgāk

prieciiga (2005-08-23 16:42)      Es kabačus taisu tā pat kā gurķus pēc garšas nekādas atšķirības ja nu vienīgi kabacis ir mīskts bet gurķi kraukšķigs :)

estepat (2005-08-25 22:44)      iesaku marinaat kaa gurskjus...sagriezt gabalos un mest tik burkaa iekshaa liidziigi kaa gurkjus..tikai atcerieties veel piemest klaat gabalinju paprikas...nu superiigi :)))

Līdzīgi jautājumi
Kabaču ēdienu receptes (6 atbildes)Kabači .. kur likt? (16 atbildes)Kabaču un cukini konservēšana (16 atbildes)Kabaču ikri (9 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu