Boles recepte

Boles recepte kādiem 10 cilvēkiem.
Vai kāds var pakonsultēt? varbūt zin kur meklēt?

lietotajC      http://www.ndg.lv/eifele_santa/bole .htm

lietotajC    1 http://www.atlants.lv/?w_id=2499 tur gan par naudu...

no iepr linka jaaizravee space pirms peedeejaa linka

Kripatta      Re kur viena vienkaarsha receptiite:
Shnjabis un shapmanietis attieciibaa 1:2. Sagriez dazhnedazhaadus augljus, iznjemot banaanu, jo tas izshkjiidiis. Ljoti labi der koserveetie ananasu gabalinji - var izmanot to pashu konservu sulu, pielejot klaat visai padariishanai ( nesitiis shnjabja garshu cauri un nejutiis taa aromaatu tik speeciigi ). Var izspiest arii citrona sulu klaat.
Taatad visus sagrieztos augljus aplej ar shnjabi un atstaaj kaadu laiku ievilkties. Tad pielej shampanieti un garshiiga boliite gatava!

Jauku tusinju!! :)

badromeo      nu vienkaarshi,sarkanviins,shampis un sagriezti auglji,labaak griezt lielaakos kubinjos,lai neizjuuk un griezt taadus augljus kas stingraaki,ja pasniedz tulinj var arii griest miikstaakus,nekaa sarezhgjiita:)

Mutere      Sagriezj dazjaadus augljus-kompota un svaigus, var vairaak citronus un apelsiinus (aaboli man negarsho bolee) aplej ar shampaanieti, patur lai ievelkas un pielej sulu.

Babett      Starp citu ir arī gatavas boles. Nācies nobaudīt ar plūmēm. Nu faktiski tādas alkoholizētas plūmes. Bet 10 cilvēkiem par greznu, jo nav lētas. To var divatā...

fiata      Boles- vāji alkoholiski dzērieni, kuri tiek pagatavoti no svaigiem augļiem un tiem piemīt vissmalkākā garša un aromāts. "Bowl" angliski nozīmē savdabīgu 2-3 l stikla vai kristāla trauku ar vāku.

DĀRZA ZEMEŅU BOLE.
Recepte paredzēta 10 porcijām.
500g svaigu vai saldētu zemeņu, 220 g cukura, 500 g baltā galda vīna, 100g konjaka, pudele šampanieša, ledus.
Zemenes liek boles traukā, apkaisa ar cukuru un atstāj, lai izdalās sula. Tad pievieno vīnu un konjaku. Pirms pasniegšanas ieliek ledu un pievieno šampanieti.
Šādi var pagatavot arī ananasu, meloņu un citu aromātisku augļu boli.
Lai izdodas skaisti pasniegt un lai labi garšo!
2005-03-01

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu