Karstvīna recepte
Vai kāds lūdzu, varētu pateikt kā īsti pagatavo karstvīnu?Loretta (2004-11-21 20:35) nopeerku atteiciigu viinu, kur taa arii virsuu rakstiits - karstviins, nedaudz krustnaglinjas, katrolis, gaaze vai elektriiba un sildaas.
petka (2004-11-21 21:29)
Es visu pudeli ieliku vaaroshaa uudenii...
Veikalaa izstaastija ka var lietot gandriiz jebkuru sarkanviinu pieberot garshvielas...
sadodman (2004-11-22 00:49)
...pie garshvielaam klaat veel pielej/ makjeniiit/ apelsiinu sulu ....buuus labs/.....lielos daudzumos, ja lietosi!
a sildi liidz briidim it kaa tuuliit tuuliit vaariitos....buus labais:)
dada (2004-11-23 18:11) Uz 0,7 pudeli parasto skābo sarkanvīnu pieliek 2-3 ēdamkarotes cukura, apelsīna miziņas, kardemona graudiņus 5-8, kanēli - nelielu naža galu, 2-3 krustnagliņas. Ir arī veikalā dabūjamas paciņā jau gatavas karstvīna garšvielas. Vīnu uzsilda tikai līdz viršanai - kad aktīvi paceļas balti sīki burbulīši, bet šķidruma virsma vēl neviļņo, lai neizvāras alkahola grādi. Citi vēl pielej 50g laba konjaka klāt. Karstu lej glāzēs.
Ka garsigi pagatavot strauta foreli, ludzu recepti. (4)
Aknu desa. (4)