Karstvīna recepte
Vai kāds lūdzu, varētu pateikt kā īsti pagatavo karstvīnu?Loretta (2004-11-21 20:35) nopeerku atteiciigu viinu, kur taa arii virsuu rakstiits - karstviins, nedaudz krustnaglinjas, katrolis, gaaze vai elektriiba un sildaas.
petka (2004-11-21 21:29)
Es visu pudeli ieliku vaaroshaa uudenii...
Veikalaa izstaastija ka var lietot gandriiz jebkuru sarkanviinu pieberot garshvielas...
sadodman (2004-11-22 00:49)
...pie garshvielaam klaat veel pielej/ makjeniiit/ apelsiinu sulu ....buuus labs/.....lielos daudzumos, ja lietosi!
a sildi liidz briidim it kaa tuuliit tuuliit vaariitos....buus labais:)
dada (2004-11-23 18:11) Uz 0,7 pudeli parasto skābo sarkanvīnu pieliek 2-3 ēdamkarotes cukura, apelsīna miziņas, kardemona graudiņus 5-8, kanēli - nelielu naža galu, 2-3 krustnagliņas. Ir arī veikalā dabūjamas paciņā jau gatavas karstvīna garšvielas. Vīnu uzsilda tikai līdz viršanai - kad aktīvi paceļas balti sīki burbulīši, bet šķidruma virsma vēl neviļņo, lai neizvāras alkahola grādi. Citi vēl pielej 50g laba konjaka klāt. Karstu lej glāzēs.