Meža cūkas gaļas receptes

Ko darīt ar meža cūkas gaļu? Kā pagatavot garšīgus ēdienus ????
Jautā Zezane 2004-09-23 20:34

Dekamerons    1 Nu nezinu, cik man nācies to lopu ēst, tad esmu konstatējis, ka pasaulē ir arī daudz garšīgākas lietas, tāpēc mežacūka īpaši neinteresē :/ 2004-09-23

biezais_vectevs  1   gaļa vispirms jāpārbauda,ja nav pārbaudīta tad ilgi būs jāvāra.
bet pagatavot var visu ko no gaļas gatavo,piemēram cepetis sanāk ļoooti garšīgs.
2004-09-23

werisa      Uz trihinellozi nepārbaudītu gaļu termiski jāāpstrādā vismaz 2 stundas (tvaicējot, vārot), gabalu biezums 3...5 cm.
Pēc tam pēc saviem ieskatiem.
2004-09-23

TheOtherSideOfMoon      Vislabak ir izcept kotletes un pēc tam tas kādu laiku pasutināt krējuma mērcītē ar sīpoliem. 2004-09-24

Inruks      tik neaizmirsti galju pirms tam dazas stundas meerceet etikjuudenii... buus garshiigaaka 2004-09-24

Instigater    1 Nu bet garšīgs tak! Ar mājas cūkām ne salīdzināt. 2010-04-17

didi1    1 mmm..dievīgi! galvenais-ilgstoša cepšana, šmorēšana, sutināšana. kotletes lieko vēl cepeškrāsnī, jo gaļa var būt inficēta ar parazītiem!! parasti mednieki medījuma pārbaudi neveic, ja gluži laboratorija nav aiz stūra. trihinelloze-smaga slimība kura ,pietiekoši neapstrādātas gaļas dēļ, var pāriet uz cilvēku. no lieliem lopiem-tikai mežacūkām.. ja nav kuilis-mērcēšana nav nepieciešama 2010-07-06

ina51    1 šmorētas ribiņas...mmmm....kotletes...visu to pašu,ko no mājas cūkas. garšas izjūtas, protams, katram savas, bet man meža cūkas gaļa liekas smeķīgāka.....
ja vēl iespējams iegādāties GAFU garšvielas meža gaļai, tad nu vispār...mmm... lai izdodas!
2011-02-23

savej_a      Protams šādai gaļai ir jāliek daudz garšvielu un klāt tomēr jāliek cūkgaļa trekna..
Mednieku rakstītajās grāmatās ir daudz un dažādu recepšu,bet man visgaršīgākās liekas kotletes ,tad tefteļi ,kuru šmorē tomātu mērcē + garšvielas!
2012-11-08

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook Google+ uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu