Kā jāgatavo steiks?

Varbūt kāds zin kā steiks jāgatavo?

kapsula  1   Steiku gatavo no liellopu galas,pusstundu pirms cepsanas iemarinee garsvielaas,ja ir speciaala grilla ella apsmeeree ar to.Cep uz grilla un nevis uz pannas.Var izcept galiigi gatavu,bet var arii nemt nost pusgatavu,tas jau peec katra gaumes.

levis  1   taakaa viiriessi ir tie labaakie pavaari tad dossu tev padomu kaa profesionaals pavaars,tev te galiigaas stuulbiibas sarakstiitas,lasi-nopeerc cuukas kakla gabalu taadu smukaaku,vai arii labaak (lilopu fileju)-nogriez apm.200gr mazliet izklapee apm.1,5cm biezu un apber ar garssvielaam -santa marija-garssiigaak sanaak ja ir klaat baziliks uzlej drusku eiiu un uzkarsee pannu,un do vallaa no katras puses 8m ne ilgaak.man personiigi garsso pusjeels,suliigs.lai veicas..:)))p.s.var nopirkt-spilvas-meerces un parliet paari 2004-04-01

kasis81      Reizeem arii profesionaali pavaari nezin kas ir steiks! Un kur un kaa tas ceelies!
Ceelies tas ir amerikaa veel wild wild west laikaa un nu kur tas redzeets ka kovboji buutu cuukas dzenaajushi pa preeriju. Paneema taadu normaalu liellopa galas gabalu ne iipashi biezu (lai aatraak cepas) nobeera ar garshvielaam un uz uguns virsuu. Pusjeels garsho lielaakajai dalai cilveeku taapeec ka gruuti sagaidiit kameer izcepaas. Bet vispaar jau veerts pagaidit lai izcepaas tad garshiigaak. Bet par to cuukas galu steikam ir tas pats kas nosaukt vistas vai cuukas gabalinjus uz iesma par shashliku. Taa ir vienkaarshi cepta gala.
2004-04-15

dimanta_atluuzinja    1 starp citu steiku gatavo no liellopu galjas nevis no cuukas. 2004-04-24

Milkshake_1      DI.. tradicionaalo steiku tiesaam gatavo no liellopa, bet ir tacu arii lasa, cuukas un pat haizivs steiki!!! 2004-06-08

avenekazene      Un vel tikai tads sikums, augstvertigam steikam jabut pirms cepsanas noturetam ozolkoka mucaa! Ta sacit, lai kust uz meles! 2022-03-29 15:06

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu