Tītara fileja.

Kā pareizi būtu gatavot tītara fileju? Nenocietos un nopirku šodien. Rīt būs gardas pusdienas, cerams :) Vēl ne reizi neesmu ēdusi tītara gaļu. Tāpat kā vistas fileju jāgatavo?

_Lexus_      tāpat kā zoss vao pīles

Pele_chiibaa  1   tītara gaļa ir ārkārtīgi sausa, tāpēc vislabāk sutināt

Lucy  1 1 Nu es steikšu tā,ja tā fileja ir ievestā tītara,tad gavno,bezgaršīga/man personīgi nepatika:)))
A gatavot var no tās da jebko,kā karbonātes,gan,kā gulašā,gan iemarinēt sojas mērcīte,tad cept u.t.t

JurisK  1   Vislabāk kā karbonādes - izklapēt un ar garšvielām, tiešām sausa. Vai nelielās strēmelēs sutināt ar dārzeņiem un sēnēm vai ko tamlīdzīgu.

skorpis59      Nu redz- slēdziens jau ir izdarāms,- tikai jāpievieno labi daudz krējumaq pie garšvielām un tad jau jebkurš gavno paliek par konfekti....

edora      nezinu , ko tajā tītarā var iešmorēt , lai būtu labs -ilgs process , it kā gaļas arī daudz , bet nepatīk , tad jau labāk tomēr vistiņas ...

adalaide  1   var sagriezt nelielos kubiņos,pievienot olas,majonēzi,nedaudz miltus,garšvielas pēc savas gaumes,ļaut pāris stundas savilkties un cept kā pankūciņas t.i.kā kotletītes...

zilani  1 1 Cept cepeškrāsnī svaigā krējumā - nekāda sausuma, mīksta un sulīga.

piekraste      Ja tas importa tītars, man negaršo:( nepērku.

1stDarkPearl      sagriez strēmelītes un uzkaisi kariju/garšvielu/,sāli un cep taukvielās tapāt ka vistas fileju ,man garšoja un nebija ne vainas...paklausoties izlepušo tautu ,kas var atļauties vietējo tītara gaļu(pat nezinu kur tadu nopirkt) slikti paliek-viss ,kā vienmēr, slikti:(pēe latvieši!
ieteikumi par mērcītēm un krejumu,majonezi ar nav smadejami:)Lai itev labi garšo!(vel vari ielukot www.receptes.lv)

Forpus      Tītars 99% ir importa, izcelsme ES, bet ticamākais, ka Dānija... gatavot var tā kā te daudzi jau ieteica un protams www.receptes.lv... garšai nav nekādas vainas... varbūt kāds vnk nemāk pagatavot vienalga kādu tītaru, importa vai vietējo:)))... kā saka sliktam dejotājam pauti traucē:)))...

gultaskaraliene      Tīrata gaļai nav ne vaina! Kotletītēm, karbonādītei, sautējumiem, cepetim. Vienreiz eksperimentēju frikadeļu zupā. Godīgi - man nepatika!

debra1      seviski garsiigi iznaak tiem, kas nekad to nav gatavojusi! vini jau zin ieprieks, ka buus garsiigi...........

Vxc90      Es no filejas gatavoju `irbītes`-izklapēju,salieku sagrieztu bekoniņu,var arī sarīvētu sieru nedaudz,zaļumiņi,ķiplociņš,sīpols(tā ir gaumes lieta),sarullēju,nostiprinu,lai neattinas vaļā un mazliet apšmorēju brūnu.Tad cepeškrāsnī pavisam neilgi,reizi pa reizei pārlaistot ar saldo krējumu.Sanāk gardi!Un ēst var gan siltas,gan arī jau atdzisušas.Lai garšo!!!

Līdzīgi jautājumi
Tītara gaļas gatavošana (4 atbildes)Nieres (17 atbildes)Liellopa gaļas izvēle (3 atbildes)Bebra gaļas pagatavošana (10 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu