Ko garšīgu gatavojat?

Ko garšīgu gatavojat (izņemot griķus, manā mājā viņus neēd...)? Man patīk visu ko izmēģināt, bet ... no 5 receptēm "izdzīvo" labi ja viena.
Kādi Jums mīļākie ēdieni?

kvarts    1 Laikam ieturēšu nelielu diētu..., pēc kārtējā ceļojuma atkal lieli kilogrami klāt pieauguši....

Epifanija    2 Arī netaisos rīt, formas svarīgākas, pavasaris nav aiz kalniem un jau vasara klāt ar peldsezonas izpriecām, laiks sākt gatavoties!

Ceda    1 Man piektdien tirgū noveicās, svaiga iztīrīta siļķe. Samarinēju pēc senas zviedru ģimenes receptes. Izcili, rullē!

dodekaedrs    1 Baraviku zupa. Nelielos, taču trakoti garšīga izdevās!

Ievinjata  1 2 Ceptas vistas kājiņas marinādē. Tās kas veikalā nopērkamas. Vēl garšo jau minētā siļķe ar kartupeļiem un biezpienu. Šonedēļ bija.

Ceda      Amadejs.Skābiem kāpostiem ne vainas, labi palīdz kuņģa darbībai un nekas nekur nenoslīd! Tikai gardi jāpagatavo!

Araabs  2   Un ne tikai kuņģa,bet arī zarnu darbībai.Tā ka ja plānas sienas uz nakti labāk neēst,lai kaimiņus netraucētu:))

av2  1 3 uz iistas pliites cepti bada pankoki ar ievariijumu, ar biespienu , ar medu...un lielu kruuzi svaiga piena. :) Darzennu sauteejums , pelnos cepta zivs ar Porteeriiti :) Milziiga blloda ar salatiem un kreejumu, un ruugusspienu. Piena makaronu zupa...ha, ha, ar cukuru klaat. Japaannu gaumee gatavots lasis ar daarzenniem ( Teriyaki Salmon ), riktiiga biezaa pica ...."ar viskautko". Iiru Guinness tumssais alus , vai glaaze sarkanaa Kagor viina, vai kaada glaziite Johnnie Walker Black Label....:)

miers2  1   Ja paskatās veikalu plauktos, tad pats gardākais latviešu ēdiens tagad ir griķīši. Vēl šausmīgi gardi ir makaroni un grūbas ar šprotēm

vilx      Nu nesanāca garšīgi.

vilks28    1 Man ir vieglāk , jo man ir katru dienu gruzīnu virtuve, un ēdiens saucās -źrištodaļi.

pon4iks      Bundžiņa kondensētā piena. Vārīta.

Roltonumafija      Kapostu titeni, kurus ed pat tie kam negarso kapostu titeni. Pildīta paprika. U. T. T receptes pm 2020-07-29

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu