Ko garšīgu gatavojat?

Ko garšīgu gatavojat (izņemot griķus, manā mājā viņus neēd...)? Man patīk visu ko izmēģināt, bet ... no 5 receptēm "izdzīvo" labi ja viena.
Kādi Jums mīļākie ēdieni?

Klarine  2 6 Saldā krējuma mērcē cepeškrāsnī sautētas karbonādes ar ceptiem sīpoliem; cūkgaļas cepetis ar ceptiem āboliem, pētersīļu saknēm un skābiem kāpostiem; sēņu mērce, sēņu zupa un "itāļu" stila salāti ( spirāļu makaroni+ marinētas sēnes + marinēti gurķi + šķiņķis + majonēzes/ bezpiedevu jogurta mērce ) ; dažādas variācijas siera salātiem; pildītas olas; gaļas un dārzeņu salāti; siļķe "kažokā"; frikadeļu zupa; vistas zupa; kāpostu zupas ( svaigu un skābētu ); zirņu zupa ar kūpinātu gaļu; dārzeņu biezzupas utt., sāļās un saldās pankūkas.....
Ilgus gadus klāju kāzu galdus. Šodien daudz kas ir nācis klāt, bet klasika nemainās.

vaitiesam  2 3 Gatavoju to, kas sen nav gatavots, bet visgaršīgākas man padodas zupas, tur nu es karalis, zupu dievs(непобоюсь этого слова)

ieva03  1 5 Paldies,visu šo izlasot jūtos paēdusi!

rihtigais  2 3 ... to pašu ierasto - raugu ar cukuru un ūdentiņu klāt...

_Krasula_  1 2 Patīk daudzveidība un pie reizes cenšos, lai ēdiens būtu salīdzinoši veselīgs. Mafini/keksi nepieder pie ikdienas ēdiena.:)
Pēdējā laikā neēdu tīrā veidā kartupeļus. Vāru, tvaicēju vai cepu arī selerijas saknes, kāļus, bietes. Rāceņi pāris reizes trāpījās sīvi-vairs neriskēju iegādāties. Garšo pākšaugi. Zupas, sautējumi. Patīk izmēģināt ko jaunu. Zaļais kartupeļu biezenis ar zirnīšiem bija ļoti ok. Bet, piemēram, cepti bumbieri ar camembert sieru neiepatikās. Nesanāk un nesanāk izmēģināt kāpostus izsautēt apelsīnu sulā. Bet rauga mīklas kāpostu pīrāgs arī bija ēdams.
Ieinteresēja Elsas skābo kāpostu pankūkas.:)

Ezjule    2 Bija.Cepeškrāsnī cepts pildīts kāposts.

Marija_Anna    3 elsa, kādas ir pankūkas no skābiem kāpostiem ?

Letija      Cukīni un kazas siera plācenīši ar mērcīti, kāda nu kuram garšo - oriģinālā: ar piparmētru mērci.

dabasmiilis    3 Galvenais ar mīlestību gatavots , tas jau ir 80% garšas.

Luusila      Arī ieinteresējos par tām skābu kāpostu pankūkām. Elsa, izstāsti.

riebekle  2   Man vakar un šodien piena makaronu zupa un ceptas teļa akniņas. Mājas vīriešiem cepti kartupeļi laikam.

Amadejs  4 7 Ēdot skābu kāpostu pankūkas mutes kaktiņi noslīd uz leju, un tur paliek uz mūžigiem laikiem, sejas āda kļust pelēka, mati izkrīt un viss dzīves eliksirs satek maisiņos zem acīm..kaut kā tā.

Ezjule    2 Amadejs sasmīdināja. :))

Araabs  1 1 Jā ,jā.Tas riebekles laikam izteica visu sieviešu būtību:))

Pidrilla    3 Škiet Riebeklei mājas vīrieši šodien būs kaut ko ieriebuši.

Pidrilla  1 2 Šodien bija siļķīte ar biezpienu un kartupeļu putra.
Rītdienai darba cilvēkiem līdzņemšanai nupat tapa vistas filejas karbonādes mīklas kažokā.

riebekle      Riebeklei mīļi savi vīrieši, bet riebekle neēd ceptus kartupeļus, vien reizēm kādu kriksi nočiepj no savu vīriešu šķīvja.Tāpēc ēdu to, kas palicis no iepriekšējām dienām vai pa ļoti retam palutinu sevi ar to, kas man pašai garšo. :)

Marija_Anna      " ОЛАДЬИ ИЗ КВАШЕНОЙ КАПУСТЫ " , in google. Būs jāsameistaro :) . Paldies , Elsa, par ideju. Tikai garšīgi kāposti jāsameklē.

anis    3 Mani mīļākie ēdieni-tas ko dod... Bet šodien mājās tukšpadsmit-nācās "sadrāzt"saldēto stirnu mērcei. Ar griķiem un biešu/ķiploku salātiem piesātinājos. Saldajā-griķi ar ievārījumu. Rītdienai briest pelēkie zirņi.

Enigma  1   pēc googles pagatavot var visu, tas nav tik komplicēti, kā aizlidot kosmosā. bet ar aizsietām acīm varētu pagatavot kāpostu tīteņus ar peldošajām salām desertā
šodien prāts drīzāk uz kaut ko vieglu, zivi, salātiem, baltvīnu (ja nu drīz Beigas, tad nav ko smagi pieēsteis) DDD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu