ķiploku ēdieni

ķiploku ēdieni - jautājumi un diskusijas

Ceptu ķiploku ēdieni, vislabāk jau gatavi (15)
Vai kāds var ieteikt, kur var dabūt ceptu ķiploku ēdienus, vislābāk jau gatavus? Zinu, ka ir grauzdiņi, bet es negribu maitāt zobus. Esmu atradis Santa Maria garšvielu kotletēm, kurā ir cepti vai grauzdēti ķiploki un tā ...
Nesarežģī dzīvi.
Veikalā ir nopērkams ķiploks - galviņa. Līdzībās ar ābolu, tas jau ir ēdiens. Griez šķēlītēs jebkuros salātos, zupā , sautējumos, uz maizes, pa daiviņai ēd tāpat.
pilniigi bezpaliidziigs cilveks, absoluti.
kjiplokus var cept arii krasnii, ar garshvielam, likt plova pīlē, bet vislabak est neceptus. daudz kjiploki tava vecuma var but kaitiigi, ja sen neesi bijis pie arsta, piemeram, eteriskas elljas var pabidiit žultsakmenjus un izsaukt lekmi vai mazums, var kartiigi nerukat aizkuņģis (zinot par tavu veseliibu, cik nu tu te stastiiji)
ja akuti un daudz gribas kko noteiktu vai iipašu, janodod asins analiizes, organismam kaut kas trukst.
Ja ķiplokus ilgi cep, tie zaudē savu asumu un garšu, tad liekas, ka vajag daudz, daudz. Pievienoju sakapātus ķiplokus karstajiem salātiem, kad tie jau gandrīz gatavi, tikai nedaudz paturot virs uguns. Zupās (biešu, skābu kāpostu) iespiežu svaigu ķiploka daiviņu tieši šķīvī pirms ēšanas. Aizstaigā Vecrīgā uz "Ķiploku krogu", noteikti iedvesmosies, tur ēdienkartē pat ķiploku saldējumu manīju, es gan nepagaršoju. Ar ķiplokiek kā ar bitēm - vēl neko skaidri nevar zināt, vai tie vairāk laba nodara cilvēkam, vai slikta. Labs ir tas, ka iznīcina kaitīgās baktērijas zarnu traktā, bet slikts, ka, tāpatās kā antibiotikas, iznīcina visas pēc kārtas - arī labās. Rezultā vēders sāk pūsties.
Vēl Uģis (tas, kas Kuģis) "Vakariņās četratā" teica, ka viņš nelietojot ķipolokus, jo tie izdedzinot smalkajā ķermenī caurumus. Nu, tā, protams, ir ticības lieta un nav pierādāma, bet ..
··· ķiploku ēdieni: Ceptu ķiploku ēdieni, ... lasīt visu diskusiju (15 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu