Ko lietot uzturā tievējot?

Mani interesē, kādus pārtikas produktus / receptes iesaka lietot tievēšanas laikā un pēc tā!
Vislabāk noderētu reāla cilvēku pieredze nevis tas, ko kāds izlasījis internetā vai presē. :)

VIZUAALAAmaaksla    1 Tas labi, ka kādu skar- tātad izlasa!
Tātad--no kā tie Tavi auglīši sastāv? Tās arī ir pretrunas, ko var izlasīt RIKA komentā.
Ja grib svaru nomest, nekādu spēka izturības treniņu! Tikai garas pastaigas.
Ja formu uzturēt--pavisam cits jautaajums---atšķirību joprojām nejūti--bildes es neskatīšos. Un arī savas nelikšu, ļoti garu gadu garumā profesionālā sportā un attiecīgā izglītībā viss man ir skaidrojies = noskaidrojies. Pie tā paliksim.
Svara mešanai Dikāna diēti izmantoja pat Anglijas hercogiene pirms kāzām. Un tā ir vislabākā arī biezākiem cilvēkiem.(oi, kā nagi niez palielīties ar superīgiem skaitlišiem):):)
P.S. Lai nu paliek šoruden!

vilks28      Nē ir jādzer normāls kefīrs nevis plānais ,jo tad var arī kādu ēdienreizi izlaist un organizmam pietiks kalorijas .

vellamaate      Man mazmeitai tie liekie itkā nemanas,bet ja 1kg uzrodas,tad brēc..ŠAUSMAS! Esot ciemos redzu,ka taisa ēdienu pavisam vienkārši un ziniet gardi! Nopirkusi dažādus tos saldētos dārzeņus,cep uz pannas ar sīpoliem,uz pannas,kur nevajag gandrīz nemaz teiksim eļļu,sacepina,klat garšvielas,kur mazāk sāls,tad uzvāra rīsus un visu kopa sajauc! Ir dažādas šķidrās garšvielas un ziniet....gan gardi gan veselīgi. Galvenais ir nelietot SĀLI! un ja lieto,tad nedaudz kristāliņos sali,teiksim SAL marina en escamas.
Es piemeram maizi maz,bet taisu dažādi salatus un tinu tos iekš lavašiņa.....gribas nedaudz maizīti,šitas neskādēs.

violinn      Es ēdu visu, ko parasti, kas garšo, bet maz. Un maz, tas arī nozīmē - maz.:)
Īpašās diētas nekad nav patikušas, dārzeņi un augļi izsauc nenormālu apetīti, vienas mokas. Es gan vienu reizi tikai biju uz diētas. Parasti paregulēju svaru uzreiz, ja ir uzēsts kas lieks.

VIKTORS53      Kā teica prof. Danelāns- "ja kaut ko nedrīkst,bet dikti gribās,tad drīkst!"Viss jau no galvas , ir tā tievēšana,ir uzbarošanās,ja nav enerģijas patēriņa,nav vajadzīgs uzņemt kalorijas...Vīrietis nav suns un kauliem pakaļ neskrien:))

art_deco      iesaka lietot tievēšanas laikā un pēc tā! «---- NEPAREIZI, nepareizi un vēlreiz nepareizi ir uzstādījums "tievēšanas laiks" . Nav tolka no tievēšanas laika, tam ir jātop par jauno dzīvesveidu.
Ko ēst? To ko prasa organisms saprātīgās porcijās

plikaaKAAJA      Visās šķidrajās garšvielās ir ļoti daudz cukura, sāls un visādu cukura aizstājēju.
Saldētie dārzeņi piesūcinati ar parsvarā alerģisku gāzi, lai ilgak produktu saglabātu tirgotājam vēlamajā konsistencē. Mums der padomāt mazliet plašāk.
Kāda jēga dzert treknu kefīru un badināties? Tāpēc jau samazina tauku %, lai olbaltumvielas ņemtu līdzi tauku krājumus nevis tērētu tikko uzņemtos.
Tiešām- puspaķerts sviests te dažam galvā.

Bomzitis      Ir jāēd gan tauki, gan proteīni, gan ogļhidrāti. Tie kuri saka, ka nedrīkst taukus ēst ir pilnīgi lohi. Sievietei dienā būtu jāuzņem aptuveni 50gr tauki no kuriem ~10 gr būtu piesātinātie.
Jāatsakās no cukura, tā vietā var lietot steviju, un visiem balto miltu izstrādājumiem. Jāēd pilngraudu produkti, liesa gaļa. Ja pietrūkst tauki, tad var uzgrauzt riekstus, tie ir labo(nepiesātināto) tauku avots.
Protams viss ir jāskaita - obv, oh, Fat, kcal.

VIZUAALAAmaaksla      10 g tauki ir zivīs pusdienu porcijā, piemēram, arī visliesākajā gaļā, tā, ka nekādus papildus taukus nevajag. Arī 0,5% piena produkti satur taukus.
Un šajā tēmā jautājums ir--ko ēst tievējot, nevis uzturot tadu vai citu formu- te visu bāž vienā maisā. ""Veseligie padomi"" ir veselīgi tikai konkrētā gadījumā.

VIZUAALAAmaaksla      Un- pārsvarā labie rieksti ir grauzdēti- līdz ar to--nekādu labo tauku tur vairs nav!

Bomzitis      VIZUAALAAmaaksla (2014-02-02 15:29) viedoklis
Ko tu tur murgo? Pilnīgi visi rieksti ir labo tauku avots, negrauzdētus riekstus var nopirkt jebkurā veikalā, bet pat grauzdēti rieksti joprojām ir nepiesātinātās taukskābes.

Un kādas vēl porcijas? Man porcija ir 400gr lasis, citam porcija ir 100gr lasis. Nav tāda mērvienība kā porcija, ir uzturvērtība uz 100gr.

Lucy  1   noskaties Hardijs Janovskis video,diezgan sakarīgi ieteikumi gan ēšanā,vingrošanā un dzīves veidā,ka tādā

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu