Ideālas brokastis... Kādas tās būtu Jūsuprāt...

Piemēram svētdienas rīts... kā nu kuram plk.6 vai 14... Kādas brokastis un cikos Jūs vēlētos saņemt... ko vēlētos ēst dzert... kā gribētu lai Jums ēdienu pasniedz...?

vis_vis_vis (2013-03-03 16:08)      Tās ir brīvdienu brokastis kopā ar savu vīrieti..Tad vāru galertiņu, pastēti, cepam oliņas ar šķiņķīti, gardus sieriņus un salātiņus..Vasarā izskrienu tepat pie mājas dobē noplūkt gurķīšus,salātiņus, dillītes, pētersīlīšus..Darbdienās, kad kopā brokastot nesanāk, uzēdu vien graudu putru ar sviestiņu, un uz dabu prom:)

edmunds19692 (2013-03-03 17:59)      Autoram jautājums: vai ārzemēs mītošie arī drīkst atbildēt? Nu tie, dzimteni nodevušie...
Ja jā, tad: vakardienas vārītie kartupeļi, sacepti ar olu un desas ripiņām, apelsīnu sula, kafija ar medu.

Deisa (2013-03-03 22:24)      Ideālas brokastis - pagatavotas un pasniegtas ar mīlestību. Ir bijušas gan dēla ceptas vafeles, gan pēc fantastiskas nakts ēstas tīģergarneles, gan rīta keksis brokastu vietā. It kā tik dažādi, bet viss tik ideāli! :)

una32 (2013-03-03 23:14)      Man ļoti garšo auzu putra ar ķirbju-apelsīnu ievārījumu...bet atkarībā no gadalaika tas mainās. pavasarī-biespiens ar svaigiem zaļumiem. Sula un kafija...

Lucy (2013-03-04 09:43)      svētdienas rītos ja majās,tad tās ir planās lielās pankūkas un katrs tur liek iekšā ko vēlās,gaļu,biezpienu,zaļumus,ievāriju,lasi dajebko.
Vēl bieži tiek pasūtīti gaļas salāti.Novāru lielopu gaļu vai mēli+ burkāni,ola,zirnīši,to visi sajauc ar sinepēm un krējumu,pipari,sāls,zaļumi

MaryClaire (2013-03-04 10:22)      nu, samērā tradicionāli - cepta vai vārīta oliņa un mājas siers vai 2 cīsiņi, vai auzu putra ar medu, reizēm tomātu un paprikas salsa ar kressalātiem un rudzu galete, pavisam dažreiz grauzdiņi ar ievārījumu un vakardienas rosols vai siļķe kažokā

amant (2013-03-12 21:41)      man ir divas tradicionaalaas brokastis sestdienai, un viena sveetdienai ! jau gadus triis ! sestdien viens no diviem, vai kjilavinjas kopaa ar olinju, biezpienu apbeertu ar dilliiteem un locinju, un saldo siipolu vai otrs variant - kus-kus zem kura sleepjaas gards siers (man sulugunji garsho), smalki sakapaats salds siipols nu un gardai piedevai saira vai mences akninja !!!!! bet sveetdien gatavoju tik es ar savaam rokaam - uz plata shkjiivja rupji sarauts ledus salaats, pa virsu rukkola un visi kas ir pieejami zaljuminji, cheri tomaatinji sagrieztie uz pusiiteem, karaliskaas oliives, viss apliets ar labu balzamiko un labo elljinju, nu protams saals un piparinjs, un piedevaa mazsaaliits lasiitis - viss tas tik kraashnji izskataas, ka neapeest vienkaarshi nevar !!!!!!!

Ivars51 (2014-08-27 11:35)      Full english breakfast

Līdzīgi jautājumi
Brokastis (32 atbildes)brokastis (33 atbildes)Brokastis gulta. (5 atbildes)Kartupelu biezputra - kada veida Jus to gatavojat? (39 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu