Sarkanās jāņogas, receptes

Ui, nju padalieties, virtuves expert/es /ti, ko vēl bez želejas un sulas var tādu feinu uzvērpt no sarkanajām jāņogām?:)

atljaujietman      Batikot audumus... tipa aizkarus, palagus utt:P

melnss  1 1 Domāju pirmais ir jāloba iekšā cik lien svaigas,tad tās visvērtīgākās!Un tad jau izvirtības-šāšlika marināde,mērces augļiem utt,variantu daudz:) Man jau dārzā cauri var teikt ar jāņogām!

Tessa      zaptes.janjogas-krizdoles-aprikozes/plumes/persiki.
saldais:zefiirs,putukrejums,janjogas vai jebkuras skabakas ogas,un-dienu ledusskapii.
debesmanna.da visu ko.

mieru_tikai_mieru  1 1 ja ļoti daudz to ogu, tad vīnu var taisīt... ;)

edora      sasaldet- ir gan smuki, gan garsigi ziema.

MaryClaire      kopā ar avenēm zaptē - garša kā avenēm, bet tilpums pavisam cits - 2 x vairāk aveņu zaptes

selnija_      Vislabāk svaigas. Lai tās varētu dabūt iekšā, tad sablenderēju ar banānu, jogurtu, pienu. Saturam var pieiet radoši, visādi kombinēt. Cenšos iztikt bez cukura.

wildweed      Mans ieteikums - jāņogu želeja. Bet, ja nevēlies stundām gatavot, pagatavo jāņogu jogurtu, tas aizņems , aptuveni, 20 min., kamēr uzbriedināsi, izkausēsi želantīnu.

sniegaroze    1 Jāņogas šogad savārīju ar avenēm - garšo pēc avenēm.
Savārīju ar upenēm - arī interesanta garša, bet zaudē skaisto sarkano krāsu.
Varianti ir, ja ir kas ēd, variēt var bezgalīgi.

v_s_o_p    1 sula(sīrups). gana garda atšķaidot to ar gāzēto minerālūdeni

Klementiiine      Jāņogu ķīselis arī laba lieta.

undine    1 sablenderēju ar nedaudz cukura un saldētava iekšā.

cecilija    1 šogad pirmo reizi savārīju pikanto jāņogu zapti-savārīju jāņogas, pievienoju ķiplokus,krustnagliņas,sāli,piparus,paprikas granulas ,tad nokāsu un sulā vēl iemaisīju ievārījuma cukuru,lai saželē. Rezultāts mani ļoti iepriecināja,ar gaļu lieliski! Vajag tik eksperimentēt!

Biezpiens7    1 Kaukur ir arī jāņogu kečupa receptes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu