Ko mēs neēdam..?

Nesen kādās viesībās piefiksēju, ka ir pietiekami daudz ļaužu, kas kaut ko neēd... Viena jaunkundze neēda salātus, jo tur klāt esot bietes, cita dāma neēda kliņģeri, jo virsū bija rozīnes, viens kungs pukojās, ka saldais esot saķēzīts, jo virsū uzbērts kanēlis, to tak reti kurš ēdot... Ko jūs neēdat..? ;-)

Just_      Drusku ne par tēmu - ja cilvēki neēd olas, tad tak viņi nedrīkstētu ēst arī visādas smalkmaizītes, cepumus, tortes, jo tur iekšā parasti ir tās pašas neēdamās olas. Kā tur īsti ir ar tiem veģetāriešiem?

neratni_stasti      Neēdu olīvas, ir rinda produktu, no kuriem izvairos/ ēdu reti - čipši, burgeri, baltmaize, makaroni, pelmeņi, kafija, suši un tamlīdzīgi ēdieni.

3roze3      Ir ēdieni, kas vienkārši negaršo... Ir ēdieni, kas nav pagatavoti manā gaumē, ko var reizēm ietekmēt, tikai šķietami kāds sīkums, piemēram, pētersīļi, rozīnes... BET, tāpēc nav par to skaļā, neapmierinātā balsī jātaurē visiem blakus esošajiem... Ir jābūt zināmai "cieņai" gan pret maltīti, gan pret tā ēdiena pagatavotāju... Un vēl... ja vēders kurkst... ēdiena sastāvdaļas kļūst mazsvarīgas - varu apēst arī to, kas saucas - "man tas negaršo un es to neēdu"!!! :)

SievieteMelnaa      Zivis (iznjemot neegjus un lashus) un juuras veltes, oliivas, mezha dziivnieku galju un mazo maajdziivnieku (piemeram, trushu) galju, aknas, gruubas..nu daudz ko, visu nemaz nevaru atcereeties taa uzreiz. Vieglaak ir nosaukt to, ko eed un, kas garsho.

Ingaxx      Vispāre man negaršo mīdijas... Pārējo var dabūt iekšā. Ja galīgi badā - tad vispār viss pat garšo!

SievieteMelnaa      Feks - katrs sevi cienoshs latvietis eed rosolu un karbonaadi.:DDD

inito4ka      ...man vieglāk noskaitīt,ko ēdu>> gaļu,zivi /bet ne nēģus un zušus /.visus dārzeņus/kartupeļus nekad / un augļus / banānus nekad / no piena produktiem tikai sieru,biezpienu.
viss kas ļur un glum neparko. Attiecīgi austerēm pilnīgs fuj :))

NakcPutns      principā neēdu kabačus un baklažaņus, bet glaunā restorānā noņammmāju arī tos, teijkdams: "mmmmmmm..." :DDD

Naomi_C      Cepti vai vaariiti siipoli un burkaani.......nekad kungis nav neemis pretii, jau no beerniibas......ja, un vell zeleja. Pilniigi vienalga kaada....laikam nepaciesu to izstraadaajuma faktuuru, taada triceliiga...brrrrrrr

daisy777      Vienīgais, ko nekad neesmu spējusi iedabūt, pat aiz pieklājības, ir skābputra.

Citādi - visēdājs parastais, līdz ar cūkām, mušām un žurkām.

_Krasula_      Voblas/kaltētas zivis/, piena zupas/biezputras ar cukura piedevu un jūras kāpostus. Produktus jeb to pārstrādes galarezultātu, ko cenšos lietot minimāli dēļ to neveselīguma,- neuzskaitīšu.:)

violinn      :D taisni ārprāts.:)
Ķilavas ar kāds neēd?

joens      Interesanti tie oHoisti, kas uzskatīja par nepieciešamu izteikties - neēd visu to, kas vismaz man atrodas personīgajā haute cuisine plauktiņā :D

kissa38      Olīves,gliemjus.visādus moluskus .astoņkājus,garneles,suši...un arī eksotiku-kā kaltēti sienāži vai ko tamlīdzīgu...

atenii      Neēdu gliemjus, jūras mošķīšus, nūtrijas gaļu, kazas pienu un tā izstrādājumus, pusjēlus ēdienus - visam jābūt kārtīgi izvārītam vai izceptam.

skvo    1 Vispār jau ēdu visu kas nespirinās pretī:D Vienīgais kas man tiešām negaršo tie ir sušī un frī kartupeļi, bet pie bada arī tos var apēst:)) Man bērnības "trauma" - kas bija uzlikts uz šķīvja viss bija jāapēd un ātrāk no galda netiku prom. Tā nu nācās iemācīties apēst visu garšo vai negaršo neviens neprasīja:)) Tagadējā paaudze izlaista līdz bezjēdzībai. Mani bērni kad auga arī ēda visu kas bija uztaisīts, bet skatos uz mazbērniem un mani lēnām pārņem šausmas! Tas negaršo, to neēdīšu un māmuļa tik nesājās ar šķīvjiem apkārt. Tāpat nekādas ēsšanas kārtības ar nav - ēd kad grib. Nu nezinu, es uzskatu ka ir jābūt noteiktām ēdienreizēm un ir jāēd viss.

dviiniite7    1 Neēdu zaļās un baltās mušmires.....

nakc      neēdu sīpolus un jūras veltes.

kolina      Viesībās varētu ēst (vai nogaršot) jebko, kas ēdams, izņemot jēlu gaļu. Ikdienā gan domāju par to, kas veselīgs, kas ne. Cīsiņus, desas, pelmeņus, margarīnu, majonēzi, kečupu pēdējā gada laikā neesmu ēdusi, tagad arī šķiņķi. Sulas un gāzētus dzērienus arī nepērku. Sviestam un krējumam nav ne vainas, bet treknuma dēļ nelietoju. Gaļu cenšos aizstāt ar zivīm. Kartupeļus vairs nekārojas (laikam daktera-nakteņa ietekmē), bet tupeņu pankūkas vēl garšo. Pilnīgi noteikti zinu, ka hidrogenizētie tauki uzbaro un ir "fui", tādēļ kādreizējais kārums riekstu sviests arī vairs netiek pirkts.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu