Ko mēs neēdam..?

Nesen kādās viesībās piefiksēju, ka ir pietiekami daudz ļaužu, kas kaut ko neēd... Viena jaunkundze neēda salātus, jo tur klāt esot bietes, cita dāma neēda kliņģeri, jo virsū bija rozīnes, viens kungs pukojās, ka saldais esot saķēzīts, jo virsū uzbērts kanēlis, to tak reti kurš ēdot... Ko jūs neēdat..? ;-)

Just_  1   Neēdu ķirbjus nekādā veidā. Un galīgi nepiekrītu tam, ka bērns ir jāspiež ēst to, kas viņam negaršo. Tā ir visīstākā vardarbība pret cilvēku, kurš nespēj sevi aizstāvēt. Kad es atceros, kā mani bērnībā spieda ēst sakņu zupu, kuru, kā vēlāk noskaidrojās, saskaņā ar tradīcijām vienmēr vārīja no aitas gaļas... Nu, neēdu to zupu līdz kādiem 18 gadiem, un vēl tagad nelabprāt ēdu. Un ar aitas gaļu sadraudzējos tikai šogad, kad tiku vienā pasākumā, kur īsts armēnis gatavoja īstu šašliku un vārīja to viņu tradicionālo biezo zupu - garšīgi.

HaiZivs1956    1 Nav tādu ēdienu kas manī izsauktu riebumu,ēdu visu,varu visu pagaršot ciemos aizgājusi.Nav problēmu,cita lieta vai ikdienā to lietoju.

shadowww      olīves

lapsu_aacis  1   auzu paarslu biezputru, sushus. arj vanilju paartuuciitus saldos unj vaariitos kreemus. weeee!

jodo      Ja vajag ēst, tad varu apēst jebko, bet ja ir iespēja izvēlēties, tad izvēlos neēst saldu gaļu.

Ikdienā gan izvēlos veselīgu pārtiku. Nepatīk trekns ēdiens.

jodo  1   Atcerējos vienu, no kura cenšos izvairīties vienmēr: putukrējums.

lapsu_aacis: auzu biezputra?!?! tas tak labuma kalngals!

lapsu_aacis  1   jodo (2011-09-30 10:03) viedoklis
svaigaa veidaa- luudzu, ieber man bljodiinaa, bet neraadi amn to pretiigo putru, ja negribi, lai es teU ancuku apkorČeeju!

guntina123      Jau no bernibas neciesu sipolu,ne kada veida, toties zalos locinus edu labprat. Pati nevaru saprast kapec ,bet organisms nenem preti

berils21      Skābu kāpostu zupa nekad nav gājusi pie sirds. Ēdu ar piespiešanos-pieklājības pēc. Netīk ļoti trekni ēdieni un, protams, arī tradicionālie belaši viņu treknuma un nezināmās izcelsmes dēļ. Manu apetīti ļoti iespaido ēdiena izskats, jo par iztēles trūkumu sūdzēties nevaru.

andris_1970      ēdu vissssssu-ar mani viegli sadzīvot, neesmu kaprīzs.

Solari      gaļa, zivis, olas, jūras veltes. pārējo ēdu.

Tessa      piena saknju zupu un vel mani vienmer izbriina salikumi -piena saknju zupa+siljkje,un galjas pankukas+zapte.brr.
kirbjus edu tikai marinetus.

spriganaa      Man ir aizspriedumi pret pelmeņiem - veikalā pirktiem. Kamēr mājās citi ēd pelmeņus, es graužu rupjmaizi ar kūpinātu speķi. Cita lieta, ja pelmeņus gatavoju pati.
Nekad nēēdu citu gatavotās aukstās gaļas, brr..( reiz redzēju, kā to gaļu mēdz vārīt). Bet ja ir pašas vai manas mammas vārītā aukstā gaļa - nav problēmas, loku iekšā, ka šņakst vien. :)

Kuminjsh      Meža sēnes, jo kuņģis (vai aknas) tās nepanes - pēc tam vemju 2 dienas:( Kaut gan sēnes pašas man ļoti garšo, tikai tās sekas...
Apzināti neēdu čipšus, majonēzi, margarīnu, nedzeru kolu, jo neuzskatu par vajadzīgu darīt pāri savam organismam:)

art_deco      Neesmu ēdusi jēlas zivis - lašus. sušus. Siļķes neēdu. Ikrus neēdu. Nekādas jocīgas vītinātas gaļas, tjipa delikateses, neēdu.

Adamsone      Ēdu visu un jo lielāka dažādība, jo labāk. Nevaru ilgstoši ēst ko vienu. Patīk lietot dažādas garšvielas...
Bet piekrītu domai par tām bērnības ēšanas traumām - nevāru skābu kāpostu zupu, zinu, ka ja uzvārītu, tad garšotu un ēstu, reizi piecos gados sanāk, bet atmiņā ir tas, ka tā obligāti bija jāēd ar svaigiem sīpoliem un aukstiem vārītiem kartupeļiem...fū-ū...Tā kā produkts bija lēts, tad vārīja bieži...
Besī laukā, ka absolūtajam vairumam kafejnīcu pavāru pilnīgi trūkst fantāzijas un garšas izjūtas.

diana1960      Kad visi skataas es needu gaļu,olas ,zivis...

Ezjule      Nēģus, zušus , gliemjus, visādus astoņkājīšus un citus mošķus

hermy      neēdu gaļu, zivis, olas, rozīnes un citus žāvētus augļus. neēdu burgerus (pat veģetārus) un izvairos no ātrās ēdināšanas restorāniem - vēders nepanes to veģetāro maltīti un piena izstrādājumus.. Negaršo gāzēti dzērieni - izņemot iļģuciema kvass

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu