Cik ilgi (ledusskapī) glabājas rasols?
Ja piektdien pēcpusdienā taisīts (bez sīpoliem), šodien vēl var ēst?
sp69
1
Pagaršo, vai nav skābs. Ja nav, močī tik iekšā. Galu galā - vēders nav grāmata.
Ja ieskābis, var sakaisīt ar melnajiem pipariem kārtīgi. Gan jau vēl kaut ko var izdomāt.
cilveex 2 atkarīgs, vai tu gāz klāt majonēzi, "saimniec" :). Ja negāz, tad pat 3 diennaktis, ledusskapī. Ja rasols ir ar majonēzi, tad 24h. var ilgāk. var visādi. :)
adalaide 2 Ja pati gatavoji un iemaisīji tikai majonēzi,tad vari mēģināt ēst ;)
mele_mele_kartupele Es pati netaisīju- draudzene zvanīja pajautāt, es teicu, ka var, ja nav skābs un tagad domāju, vai pareizi pateicu :) Paldies.
Lovetta nu ja pieaugušam cilvēkam rodas tik dīvaini jautājumi un ja uz aci un smaržu nejēdz noteikt-vai produkts labs, tad neēd viss. jo visticamāk tev ir gaužām jutīgs punciņš un ar garantiju norausi žiglas kājas.
typhoo
Un ja visi pateiks, ka var eest, eediisi, kaut vai skaabs peec garshas?
Kas, tieshaam tupums valda paar pasauli, ka pat shitaads padoms ir jaaprasa intrenetaa? Pashai vairs ne garshas, ne ozhas nav?
mele_mele_kartupele Ko nu uzklupāt, prātvēderi- mūžu dzīvo, mūžu mācies, ir taču dažādas baktērijas , kas nemaz neož un neskābst :)
Ziedusmarzha Var ēst, rasols jau nav konservi :)
sibemols1964 Ja pats pa galdu nepārvietojas,tad vēl baudāms :)
cepam uzcienaa kaiminju vispirms,ja shis eed un smaida,taatad viss kaartiibaa,bet jaa peec briitinja klauvee pie durviim un bruksh,tad need gan.
taizelis22 Labam veederam neskaadee,sliiktu nav ko zheelot!
Kuminjsh 1 Ja jauta manas domas - rosolu vispār nevar ēst:) Pilnīgi bezjēdzīga paika, kas nosēžas uz gurniem un vēdera - vieni vienīgi ogļhidrāti un tauki biezā slānī.
Vucis Ak baktērijas?! Domāju, ka tās var arī nemanīt. Atšķirībā no muļķības.
garaamejoshais Ees taj uvareetu arii riitaa, tik nezin vai nebuutu sljuudonis peec tam...
antaalija Kas var būt labāks par otrās dienas rasolu. :))))
howshouldiknow Lieciet meitenei mieru- visi nevar būt tik gudri kā Jūs te izliekaties. Tiešām, latvietis latvietim gardākais ēdiens. Normāls jautājums, es arī, piemēram, nezinu, cik ilgi kas glabājas.
edora
Ja ledusskapī turās normāls vēsums ( 2-6* temperatūra),
Ja gatavojot rokas , trauki bija tīri,
Ja produkti bija labi (svaigi), tad šodien vēl varētu ēst .
Termiņš - divas sutkas . Labu apetīti !
flame528 Mana pieredze un izbriins:vienos ciemos 2.dienaa saimniece cienaaja ar zupinju no ieprieksheejaas dienas rosola,luuk taa:))
Pidrilla Ja nav sīpols klāt,tad droši var.
violinn Ēdiens jāapēd uzreiz pēc gatavošanas. Nākamā dienā tas ir "` miris"".
salvis73 Iedod sunim paostīt,ja aizgriežas,tad met ārā! 2015-01-05
Atbildes 1 līdz 21 (kopā 21) |
Pases deriguma termins lidojot uz Norvegiju (13)
Rasola recepte (27)