Cik ilgi (ledusskapī) glabājas rasols?

Ja piektdien pēcpusdienā taisīts (bez sīpoliem), šodien vēl var ēst?

sp69    1 Pagaršo, vai nav skābs. Ja nav, močī tik iekšā. Galu galā - vēders nav grāmata.
Ja ieskābis, var sakaisīt ar melnajiem pipariem kārtīgi. Gan jau vēl kaut ko var izdomāt.

cilveex    2 atkarīgs, vai tu gāz klāt majonēzi, "saimniec" :). Ja negāz, tad pat 3 diennaktis, ledusskapī. Ja rasols ir ar majonēzi, tad 24h. var ilgāk. var visādi. :)

adalaide    2 Ja pati gatavoji un iemaisīji tikai majonēzi,tad vari mēģināt ēst ;)

Lovetta      nu ja pieaugušam cilvēkam rodas tik dīvaini jautājumi un ja uz aci un smaržu nejēdz noteikt-vai produkts labs, tad neēd viss. jo visticamāk tev ir gaužām jutīgs punciņš un ar garantiju norausi žiglas kājas.

typhoo      Un ja visi pateiks, ka var eest, eediisi, kaut vai skaabs peec garshas?

Kas, tieshaam tupums valda paar pasauli, ka pat shitaads padoms ir jaaprasa intrenetaa? Pashai vairs ne garshas, ne ozhas nav?

Ziedusmarzha      Var ēst, rasols jau nav konservi :)

sibemols1964      Ja pats pa galdu nepārvietojas,tad vēl baudāms :)

cepam      uzcienaa kaiminju vispirms,ja shis eed un smaida,taatad viss kaartiibaa,bet jaa peec briitinja klauvee pie durviim un bruksh,tad need gan.

taizelis22      Labam veederam neskaadee,sliiktu nav ko zheelot!

Kuminjsh  1   Ja jauta manas domas - rosolu vispār nevar ēst:) Pilnīgi bezjēdzīga paika, kas nosēžas uz gurniem un vēdera - vieni vienīgi ogļhidrāti un tauki biezā slānī.

Vucis      Ak baktērijas?! Domāju, ka tās var arī nemanīt. Atšķirībā no muļķības.

garaamejoshais      Ees taj uvareetu arii riitaa, tik nezin vai nebuutu sljuudonis peec tam...

antaalija      Kas var būt labāks par otrās dienas rasolu. :))))

howshouldiknow      Lieciet meitenei mieru- visi nevar būt tik gudri kā Jūs te izliekaties. Tiešām, latvietis latvietim gardākais ēdiens. Normāls jautājums, es arī, piemēram, nezinu, cik ilgi kas glabājas.

edora      Ja ledusskapī turās normāls vēsums ( 2-6* temperatūra),
Ja gatavojot rokas , trauki bija tīri,
Ja produkti bija labi (svaigi), tad šodien vēl varētu ēst .
Termiņš - divas sutkas . Labu apetīti !

flame528      Mana pieredze un izbriins:vienos ciemos 2.dienaa saimniece cienaaja ar zupinju no ieprieksheejaas dienas rosola,luuk taa:))

Pidrilla      Ja nav sīpols klāt,tad droši var.

violinn      Ēdiens jāapēd uzreiz pēc gatavošanas. Nākamā dienā tas ir "` miris"".

salvis73      Iedod sunim paostīt,ja aizgriežas,tad met ārā! 2015-01-05

Līdzīgi jautājumi
Pases deriguma termins lidojot uz Norvegiju (13 atbildes)Rasola recepte (27 atbildes)Cik ilgi jacep sampinjoni? (5 atbildes)Makaronu glabasanas laiks (6 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu