Popkorns mikroviļņu krāsnī
Kā pareizi cept popkornu mikroviļņos, lai nepaliek daudz neizsprāgušo?Kad pacepu ilgāk- tie sāk piedegt...
piekraste (2008-11-28 12:00) Ir taču tagad tie paciņās pērkamis:) Ieliec paciņu ua dažām min un gatavs:)
DEILA48 (2008-11-28 12:01) Es arii tos POP WEAVER izmantoju..
zilani (2008-11-28 12:24) Uz paciņas rakstīts līdz 5 min-es lieku uz 3,5 vai 4,drusciņ melni tomēr visi pārsprāguši...
JurisK (2008-11-28 12:29) Nevis peec laika, bet dzirdes - kad vairs nav paukshkji, sleedz aaraa, gatavs!:)
ponytail (2008-11-28 12:39) Ja cep pop weaver, tad to papīra iepakojumu vajag mazliet paburzīt, tā, lai graudi iekšā atdalās cits no cita. Sīkie tadā veidā iemanījušies cept tā, ka katrā reizē paliek kādi 4-5 neizsprāguši graudi. Un pareizi ir klausīties uz paukšķiem (JurisK jau teica), nevis paļauties uz taimeri, i nekas nepiedegs.:)
dreamlike (2008-11-28 12:41) Aha, es ar pēc dzirdes. Un ja tur beigās apakšā ir daži nesprāguši popkorna graudi, nav liela nelaime, labāk 10 neizsprāguši nekā visi piedeguši, kaut kā tā...
Ronija (2009-01-06 10:47) Neizsprāgushos ieliec veelreiz...Vismaz mans siikais taa dara...Probļems...:D
Sonnenschein (2009-11-17 21:42) Man te ir speciālais popkorna režīms, bet tāpat paliek nesprāgušie! :))