Popkorns mikroviļņu krāsnī

Kā pareizi cept popkornu mikroviļņos, lai nepaliek daudz neizsprāgušo?
Kad pacepu ilgāk- tie sāk piedegt...

piekraste (2008-11-28 12:00)      Ir taču tagad tie paciņās pērkamis:) Ieliec paciņu ua dažām min un gatavs:)

zilani (2008-11-28 12:24)      Uz paciņas rakstīts līdz 5 min-es lieku uz 3,5 vai 4,drusciņ melni tomēr visi pārsprāguši...

JurisK (2008-11-28 12:29)      Nevis peec laika, bet dzirdes - kad vairs nav paukshkji, sleedz aaraa, gatavs!:)

ponytail (2008-11-28 12:39)      Ja cep pop weaver, tad to papīra iepakojumu vajag mazliet paburzīt, tā, lai graudi iekšā atdalās cits no cita. Sīkie tadā veidā iemanījušies cept tā, ka katrā reizē paliek kādi 4-5 neizsprāguši graudi. Un pareizi ir klausīties uz paukšķiem (JurisK jau teica), nevis paļauties uz taimeri, i nekas nepiedegs.:)

dreamlike (2008-11-28 12:41)      Aha, es ar pēc dzirdes. Un ja tur beigās apakšā ir daži nesprāguši popkorna graudi, nav liela nelaime, labāk 10 neizsprāguši nekā visi piedeguši, kaut kā tā...

Ronija (2009-01-06 10:47)      Neizsprāgushos ieliec veelreiz...Vismaz mans siikais taa dara...Probļems...:D

Sonnenschein (2009-11-17 21:42)      Man te ir speciālais popkorna režīms, bet tāpat paliek nesprāgušie! :))

Līdzīgi jautājumi
Mikrovilnu krasns izvele (6 atbildes)Vai sildit edienu mikrovilnu krasni? (31 atbildes)Popkorna gatavosana (4 atbildes)Ka muret holandiesu krasni? (6 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu