Vistu kūpināšana

Vistu kūpināšana - jautājumi un diskusijas

Gaiļa kūpināšana (17)
Nopirkām dažus gaiļus, domājām nokūpināt. domāts darīts. kūpinājām kādas 5 stundas, gaļa ir gatava nav jēla bet iekosties lāgā nevar, gaļa ļoti sīksta. gaiļi nav veci. kas varētu būt par vainu?
Gaļa ir gatava tad, kad var iekosties. Bet tev būs gaiļu pensionāri pagadījušies... Nu dikti maz vielas pārdomām! Cik saprotu-atbilstoša marināde ir visa pamatā...
Bet ja kūpina piecas stundas-karstai par daudz,aukstai par maz... un kādā kūpinātavā?
...majas vistas buljonam javara vismaz 3-4h....
Gribas jautat, kas tas par sportiskam brunjurupcjuvistam?
nu lūk! palasot šite apakšā komentus,varu droši teikt,ka tie nebija vis nekādi gaiļi,bet gan kaut kādi citi gaiļiem līdzīgi lidoņi,kā piemēram kovārņi! tie arī ira sīksti,iekosties var,bet nokost nevar! vienīgi,ko varu ieteikt šajā gadījumā,tas ir ,nevis kūpināt bet gan sautēt,tad kovārņu gaļa paliks mīkstāka! parasti jau kūpina cāļus , broilerus, ja ir jau gailis , tad varētu būt par vecu. Es neņemtos ar tādu. Un svarā kādi bija??? ··· Vistu kūpināšana: Gaiļa kūpināšana lasīt visu diskusiju (17 atbildes) –»
Iesakiet marinādi vistu kūpināšanai (4)
Gribu kūpināt vistas.Lūdzu iesakiet pārbaudītu marinādes recepti.
etiķa esence,kadiķogas melnie pipari,sāls,cukurs,zaļā paprika,ķiploki.
marinē 12 stundas ,žāvējot pārlej ar marinādi,gatavas var pārkaisīt ar rīvētu sieru.
0.500 sals,5 litri udens,150 gr cukurs,150 ml esence,25 gb pipari,10 gd smarzigie pipari,5 gb krustnaglinas,5 gb lauru lapas,800 gr kiploki skelites,marinadi uzvara atdzese,lej virsu vistam,ar so marinadi pietiek 4 vistam ( vistas atverta veida un marinade tur 12 - 24 stundam ja ilgak baigi stipras sanak.:DSupeer!!!!!!! proporcijas nepateikšu,lieku ļoti daudz garšvielas,vasarā arī zaļumus,dilles,pētersīļus,selērijas,baziliku+ sāls,cukurs,etikis,citrons
kā kuru reizi,citreiz ar ķiplokiem marināde,citreiz ar daudz,daudz sīpoliem,vienu vai otru,abus ne un abos gadijumos sanāk perfekti garšīgi,lieku arī klāt sinepes un ļoti asu garšvielu,kura atvesta no Bulgārijas.
Ekspementē,nekas nebūs greizi,būs garšīgi.
Lai izdodās!!!
Manuprāt marināde bojā garšu.. Lietoju ar brūkleņu mērci.. Vesch! ··· Vistu kūpināšana: Iesakiet marinādi vistu ... lasīt visu diskusiju (4 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu