Sorberts

Sorberts - jautājumi un diskusijas

Sorberta (sorbāta) recepte (14)
Vēlos pagatavot šo našķi no zemenēm lai rezultātā sanāktu kas līdzīgs ko var iegādāties lielveikalos (ja nemaldos “zemeņu klasika”). Padalies, lūdzu ar sorbāta pagatavošanas tehnoloģiju
Sorbets.
Visvienkāršākais ir sablenderēt ogas ar drusciņ cukuru, klāt ūdeni, lai masa šķidrāka, liek traukā un saldētavā. Pēc tam jāpadežurē pie saldētavas - ik pa pusstundai, 40 min tas viss rūpīgi jāmaisa, citādi sasals veselā ledus klucī. Ja maisa, tad sanāk graudains. Pats redzēsi, kad būs gatavs.:)
es pēc šīs: http://krista.lv/2010/07/zemenu-sorbets/ Sorbāts - tas varētu būt kāds ķīmisks elements :D ir jau ar no tā lauciņa, nātrija, kālija, kalcija sorbāts, piemēram, pieder pie e-vielām smūtijs.
Tas ar ir ar ledus gabaliņiem.
ja sablenderēsi zemenes ar ledu līdz ledus smalkākās druskās, ar būs līdzīgi un krietni fiksāk.
··· Sorberts: Sorberta (sorbāta) recepte lasīt visu diskusiju (14 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu