Riekstiņi (cepumi)

Riekstiņi (cepumi) - jautājumi un diskusijas

Cepumu riekstiņu pildījums (12)
Vārīts iebiezinātais piens bundžiņā, bet nopērkot veikalā jau gatavu nav tik garšīgs, kā ir bijis citām saimniecēm vai tomēr vārīt ūdens peldē pašai, jo pirktais arī izskata ziņā ir pa tumšu, varbūt ir kādi citi ...
Saputo ar 100 gramiem mīksta sviesta . Ir smērēts vārītais krēms, biezs ābolu ievārījums, bet vislabākā ir klasika ar vārītu iebiezināto pienu. Tas tumšais, manuprāt, ir vārījies krietni par ilgu, tāpēc tāds. Ūdens peldē 2-3 h, drīzāk uz 3 stundu pusi. Man liekas ka "Nestles" vaariitais kreems ir kaa pashvaariitais...kaa senos laikos...

Modernie latveshu - leishu - nav garsiigi.
Agrāk taisīju pati : piens + cukurs un vāra, bet tas ir baigais čakars - ilgi un jāstāv klāt un jāmaisa. Bundžiņu pienu vāru 1.5 h, bet tas jau atkarīgs no katra paša gaumes, jo no vārīšanas ilguma atkarīga gan jau pieminētā krāsa un garša, gan arī konsistence. ··· Riekstiņi (cepumi): Cepumu riekstiņu pildījums lasīt visu diskusiju (12 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu