Riekstiņi (cepumi)
Riekstiņi (cepumi) - jautājumi un diskusijas
Cepumu riekstiņu pildījums (12)
Vārīts iebiezinātais piens bundžiņā, bet nopērkot veikalā jau gatavu nav tik garšīgs, kā ir bijis citām saimniecēm vai tomēr vārīt ūdens peldē pašai, jo pirktais arī izskata ziņā ir pa tumšu, varbūt ir kādi citi ...
Vārīts iebiezinātais piens bundžiņā, bet nopērkot veikalā jau gatavu nav tik garšīgs, kā ir bijis citām saimniecēm vai tomēr vārīt ūdens peldē pašai, jo pirktais arī izskata ziņā ir pa tumšu, varbūt ir kādi citi ...
Modernie latveshu - leishu - nav garsiigi. Agrāk taisīju pati : piens + cukurs un vāra, bet tas ir baigais čakars - ilgi un jāstāv klāt un jāmaisa. Bundžiņu pienu vāru 1.5 h, bet tas jau atkarīgs no katra paša gaumes, jo no vārīšanas ilguma atkarīga gan jau pieminētā krāsa un garša, gan arī konsistence. ··· Riekstiņi (cepumi): Cepumu riekstiņu pildījums lasīt visu diskusiju (12 atbildes) »