Mežakuilis

Mežakuilis - jautājumi un diskusijas

Mežakuiļa pagatavošana (15)
Mežakuiļa gaļa (gurns). Kā vislabāk pagatavot, lai nejustu nepatīkamo piegaršu? :)
pautus vajag laicīgi izraut..:)) tad arī piegarša nebūs:)) bet, ja gadījies savādāk- noroc un aizmirsti:)) Mednieki pēc nošaušanas to arī dara - izgriež sēkliniekus. Bet gaļai raksturīgā smaka saglabājas... Tas nezinīšiem kas grib ko pateikt bet sajēgas nekādas......... Kuilis ir kuilis:)Nēēdams! domāju ka citrons varētu palīdzēt .... Piens noņem piegaršas un smakas. Es parasti uz nakti ielieku tādā ``peldē``. Tad pamatīga garšvielu porcija, ķiplokus nepažēlo... Lai nebūtu sīksta (cepetim) vannošanai jāpievieno soda. ··· Mežakuilis: Mežakuiļa pagatavošana lasīt visu diskusiju (15 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu