Marināde šašlikam
Marināde šašlikam - jautājumi un diskusijas
Marināde vistas šašlikam (11)
Nu tā... Visi zin ka tuvojās ļīīigo..ļīīgooo.. kad lielākā daļa sēdēs arā, ēdis pusjēlu, lietū izmirkušu gaļu un dzers vakardienas atšālejušos aliņu ar peldošu beņčiku, tad tā, kas var ieteikt kādu marinādi ...
Nu tā... Visi zin ka tuvojās ļīīigo..ļīīgooo.. kad lielākā daļa sēdēs arā, ēdis pusjēlu, lietū izmirkušu gaļu un dzers vakardienas atšālejušos aliņu ar peldošu beņčiku, tad tā, kas var ieteikt kādu marinādi ...
tak dajebkur var iebazt :))) vistai pievievieno citronus sagrieztus ar visu mizu, sāli, cukuru, piparus, zaļumus bez skaita, tai skaitā- nātru lapas, piparmētras, kalmju kātiņus(baltos, tos kas zem ūdens) un visu ko citu sirds kāro- tā galvenā FIŠKA ir - kārtīgi stingri gaļa jāmīca, jāmassē, labu laiku, tā lai atdodas sulas, tā mīcīšana attiecas uz jebkuru gaļu, var arī likt traukā ar vāku un kratīt(pasmagi ir, bet pēc tam rezultāti ir satriecoši- ciemiņi teiks ka šitik mīkstu šašliciņu nav baudījuši..... galvenais massēt gaļu Ananāsu sula ar sojas mērci. Proporcijas uz izjūtu, sāls jau ir sojas mērcē, no ananāsiem skābums un saldums. Sarkanie pipari piestāv vistai, ķiploki...
Marinē pļāpājot ar viesiem, kad pēc 1/2 stundas iesilušas ogles, var jau sākt:) Tas būs tāds tumši brūns pasākums:) Vistai bija laba medus marināde - sojas mērce,medus, kiploks, melnie pipari un citrona sula laika... cik un kā vairs neatceros, bet vistu maksimums vajadzēja turēt 2 stundas. ··· Marināde šašlikam: Marināde vistas šašlikam lasīt visu diskusiju (11 atbildes) »