Manna
Manna - jautājumi un diskusijas
Blender ar asiem nažiem nederēs-puto ar mikseri.
Bet svētdienas rītā pēc laba visa dod Mīļotai koka karotīti-un aidā...
Jo ilgāk,jo gaisīgāks...!Tāpat,kā nesen zem deķīša!
Jauku Svētdienu visiem! o, nē blenderis neputo....tas sajauc masu viendabīgā Es samuļļāju ar urbjmašiinu- dabuju labu tērauda stiepli, izlociju kaut kādu rāmīti...un bij čikinieka..! :D ja rokas blenderim ir putotāja uzlika, tad var, ar nažiem būs dir** darbs un meteriāls Paskaties uz blendera nazi un padomā, vai ar tādu var iedabūt gaisu putrā. Bērnudārzs.... Dažiem laikam nazi rokā dot nedrīkst, ka nesaķer aiz asmens. :( ··· Manna: Debesmannā - vai var putot ar ... lasīt visu diskusiju (8 atbildes) »
Katla ielej udeni, pieliec ievarijumu (jebkuru - bet labak tadu ogu, kuras ir sarkana krasa).Kad udens zvarijies,pagarso,vai ir pietiekosi salds.
Ja garso ok, tad pievieno manna, un maisi ka to dara ar manna putru. Protams, ja tu zini kaa vara manna putru.
Kad manna ir uzbriedusi, uzvarijusies (jabut pabiezai masai), tad vari izslegt uguni un mazliet padzese.
Tad panem mikseri un mikse kamer visa masa paliek smuka pieputojusies.
Uz skivja pasniedz pielejot pienu. Vajag atdzesēt masu unputojot pievienot olas baltumu, rezultāts garantēts un neaizmirsti par vanilīnu.... Manna,cukurs,sula,augli,kompots vai ievārījums,izvāri putru,pēc tam visu uzputo,tā cītīgi,var iemaisīt olas baltumu putotu.. Gards bus no rabarberiem, dzervenem, zemenem......
Liec katlaa ieprieks mineto+cukurs+citronsk., tad kad uzvarijies, pievieno mannu, maisi un mazliet pagaidi, lai uzbriest......
Tad kul ar putotaju, ja ir parak biezs, pievieno ...ieprieks uzvaritu kompotu no rabarbera, dzervenes vai zemenes..
Labu apetiti! ··· Manna: Debessmannas recepte lasīt visu diskusiju (5 atbildes) »
Debesmannā.
Mannā biezputra. Mājas.
Saturēšanas pildījums mājas kotletēm (tas, ko no padomju ēdnīcām samācījušies, daži liek maizi iekšā). foršiii un ar zemeņu zapti! Ar bubertu un dzērveņu ķīseli. ar kaut ko negatīvu- negaršīgu, ģimenes skandālu, strīdu, trauku plēšanu... man garšo ··· Manna: Mannā lasīt visu diskusiju (24 atbildes) »
-sauja mannas putraimu
-pika sviesta
-sāls
-cukurs
-olas dzeltenums
tālāk pareizi sagatavot. Visas putras un it īpaši mannā putra ir riktīgi jāuzputo, lai balta kā villa paliek. Pievienojot mannā puraimus pienam ir nepartraukti jāmaisa, lai nav kunkuļi. ··· Manna: Mannā putra lasīt visu diskusiju (5 atbildes) »