kjirschkraasa (2006-09-11 17:04) Izvaari skjidru mannas putru sulaa pagarssojot lai cukurs pietiek (vai auglju kompotaa). Tad trauku ieliekot lielaakaa ar aukstu uudeni (lai aatraak saputojas)puto ar mikseri liidz vieglas gaissas putas.
Pukite_26 (2006-12-04 21:02)
Tatad:
Katla ielej udeni, pieliec ievarijumu (jebkuru - bet labak tadu ogu, kuras ir sarkana krasa).Kad udens zvarijies,pagarso,vai ir pietiekosi salds.
Ja garso ok, tad pievieno manna, un maisi ka to dara ar manna putru. Protams, ja tu zini kaa vara manna putru.
Kad manna ir uzbriedusi, uzvarijusies (jabut pabiezai masai), tad vari izslegt uguni un mazliet padzese.
Tad panem mikseri un mikse kamer visa masa paliek smuka pieputojusies.
Uz skivja pasniedz pielejot pienu.
kafelate (2007-01-09 14:11) Vajag atdzesēt masu unputojot pievienot olas baltumu, rezultāts garantēts un neaizmirsti par vanilīnu....
senga (2012-11-28 01:46) Manna,cukurs,sula,augli,kompots vai ievārījums,izvāri putru,pēc tam visu uzputo,tā cītīgi,var iemaisīt olas baltumu putotu..
avenekazene (2015-06-10 21:27)
Gards bus no rabarberiem, dzervenem, zemenem......
Liec katlaa ieprieks mineto+cukurs+citronsk., tad kad uzvarijies, pievieno mannu, maisi un mazliet pagaidi, lai uzbriest......
Tad kul ar putotaju, ja ir parak biezs, pievieno ...ieprieks uzvaritu kompotu no rabarbera, dzervenes vai zemenes..
Labu apetiti!
Ka garsigi pagatavot strauta foreli, ludzu recepti. (4)
Aknu desa. (4)