Majonēze

Majonēze - jautājumi un diskusijas

Krievu laika gaļas salātu majonēzes recepte (10)
Vai šeit ir kāda padomju laika pavare, gaļas salau meistare? Kā pagatovoja majonēzi taja laikā? Jo tagat 100% tādas nav! Iepriekš pateicos!
Es atceros, ka mani vecāki vienkārši krējumu ar sinepēm jauca kopā. vārītas olas dzeltenums, krievu sinepes, krējums, labas kvalitātes eļļa, cukurs, sāls. Jeelu olu dzeltenumi.!!!SAALS ,SINEPES,Ellju uzmaniigi pa daljaam,kad vienveidiiga masa izveidojusies,tad biki etikji.
GALVENAA FISHKA NAV MEERCEE....
Bet iistajos galjas salaatos ietilpa 3 produkti.Cepetis,kartupelis un saaliits gurkjis.Lai izdodaas:))
p.s. skābumiņam citrona sula, daži grami. kreejumu jau mineeja ieprieksh:) ··· Majonēze: Krievu laika gaļas salātu ... lasīt visu diskusiju (10 atbildes) –»
Diļļu majonēze (6)
Kur var nopirkt dillju majoneezi? Vai vispaar to veel razo?
Spilvai vai tad nava? Ja pie klasiskās majonēzes pielikt smalki sagrieztas svaigas dilles un ļaut kādu laiciņu ievilkties? Jo līdzīgi esmu gatavojusi ķiploku majonēzi. Var arii kalteetaas dilles,jo no svaigajaam-tik nosaukums,pat ne aromaats..vai varbuut saldeetavaa saldeetaas var atrast?-taas buutu ideaalas. Majonēzi ar dillēm ražo Gardigan, un Mildas tirdziņā (Birznieka Upīša ielas sākumā, pie Centrālās stacijas Rīgā, ir viņu firmas veikaliņš. Cenas draudzīgas! ··· Majonēze: Diļļu majonēze lasīt visu diskusiju (6 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu