Lūsis

Lūsis - jautājumi un diskusijas

Lūša gaļas ēdiens (6)
Man ir 2 lūša pakaļciskas. Ko tur var pagatavot? Zinu, ka vajadzīga spēcīga termiska apstrāde.
pilnīgi tāpat kā visas pārējās meža gaļas....kotletes prīmā tikai vairāk garšvielu tāpat kā bebru...mazliet iemarinētu... Vai tad luushi nav Sarkanajaa Graamataa? Nu nezinu gan....bebru esmu garšojis, bija labs...bet tas tik reizi.
bet nu ēst lūsi - nu nezinu, tad jau galīgi badā jābūt.....kaķveidīgais tomēr....nu katrs jau dara kā grib. A par delikatesēm - nu kādus tik draņķus par tādām nesauc.....katrs lai dara kā grib. Ir tādi, kas jēlus kuiļa pautus ar ēd....
Nesen skatījos interesantu šovu. Viens UK TV šova veidotājs bija aizbraucis uz Slovākiju un savācies informāciju par īpašajām receptēm. Viena bija: peļu cepetis. :))) Kad viņš uzcepa peles un staigāja pa Londonas restorāniem piedāvādams pagaršot, retais to uzdrošinājās darīt. Tad viņš saprata, ka saviem augstajiem viesiem nespēs, ko tādu iemānīt. Izdomāja samalatu peļu gaļu un iebūvēt šokolādes formiņās. Tie, kas nenojauta, tie ēda un lielīja, bet bija dāma, kurai radās pamatotas aizdomas..., ar to, tā peļu ēšana arī beidzās.
Problēma jau nebija garšā, bet psiholoģiskajā momentā!
Kapēc gan tādu lielo kaķi nevarētu ēst? Ja labi pagatavo, tad domāju ir tiešām delikatese! :)
··· Lūsis: Lūša gaļas ēdiens lasīt visu diskusiju (6 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu