ķiploku grauzdiņi
ķiploku grauzdiņi - jautājumi un diskusijas
Kā pagatavot ķiploku grauzdiņus? (33)
Rakņājos pa viu internetu bet tā arī neko sakarīgu netradu ! :( Man ir cepeškrāsns un gribu tanī pagatavot ķiploku grauzdiņus. Protams it kā ķiploku grauzdiņi nav nekas sarežģīts tur nav un eksperimentējot agri vai vēlu ...
Rakņājos pa viu internetu bet tā arī neko sakarīgu netradu ! :( Man ir cepeškrāsns un gribu tanī pagatavot ķiploku grauzdiņus. Protams it kā ķiploku grauzdiņi nav nekas sarežģīts tur nav un eksperimentējot agri vai vēlu ...
luudzu pacienaajaties:) nu cepenē prosto - tur sanāks vairāk kā sausiņi.
uz pannas - jā - es arī parasi uz pannas apcepu, besis tērēt tik daudz eļļas, priekš kaut kādiem grauzdiņiem, lai vārītu :D
a ja gribas, kā te autors pieprasīja tās kalorijbumbas- maksimveidīgos grauzdus, tos atliek vārīt eļļā :D maksimas grauzdiņi tiek vārīti eļļā.
vislabāk ņemt "ķieģelīti" ne rupjmaizi
ielej katlā eļļu, uzkarsē, sagriez maizi tādās formās kā patīk, met pa bišķim iekšā, kad apvārās, ar putu karoti ceļ ārā un liek vislabāk uz izklātiem papīra dvieļiem, lai liekā eļļa notek.
apkaisa ar vegetas līdzīgām garšvielām vai vienkārši ierīvē ar ķiploku, ja gabali palieli. ja mazi - ķiplokus saspiež iepriekš putrā, ij izcilā cauri
done. drīksti ēst. Vari ņemt jebkādu formas maizi,sagriezt normālās šķēlēs,un tad kubiņos,liek uz cepešpannas cepties 180 grādos,ik pa laikam apmaisot,kamēr grauzdiņi cepas vari saspiest ķiplokus un sajaukt ar nedaudz eļļas,kad grauzdiņi gatavi drusku padzesē un tad ar rokām iemaisi grauzdiņos eļļu ar ķiplokiem.Var cept arī uz pannas,bet sanāk taukaināki. Es arī tikai ķieģelīti un uz parastās pannas,apcep,lai ir brūni,bet ne apdeguši,tad karstus ierīvē tāpat ar veselu ķiploka daiviņu-maize tāpat kā rīve norīvē.Biški sāli un-uz var ēst. ··· ķiploku grauzdiņi: Kā pagatavot ķiploku ... lasīt visu diskusiju (33 atbildes) »