Kalvadoss
Kalvadoss - jautājumi un diskusijas
Ābolu sula, vīns, varbūt Remarka tik iecienītais kalvodoss ... (10)
Ko darāt ar ābolu pārbagātību šoruden, padalaties ar receptēm!
Ko darāt ar ābolu pārbagātību šoruden, padalaties ar receptēm!
Vecāki, kuri dzīvo patālu no Rīgas, arī šogad nevar sūdzēties par ābolu ražu. Ar to pārstrādi pēdējos gadus gan pārāk neaizraujas. Kāds zaptes pods un svaigi pagrabā, cik nu ilgi tos var saglabāt. Kaut savu laiku spieda gan sulas, gan gatavoja kompotus.
Bet vispār jau traki, ja ir daudz šķirņu, kurām augļi ilgstoši nav uzglabājami jeb nav kur glabāt. Ne jau visu iespējams pārstrādāt. Bet sulas, žāvēti āboli un, jāa, arī vīni, nav pats sliktākais risinājums.:)
Bet, ja man būtu āboli...es laikam nevarētu samierināties, ka tie aiziet bojā ··· Kalvadoss: Ābolu sula, vīns, varbūt ... lasīt visu diskusiju (10 atbildes) »