Kalmārs

Kalmārs - jautājumi un diskusijas

Piekrītu sorrell, tikai vēl iesaku sagriezt daudz sīpolu un pielikt labi daudz dilles!
Cik garšīgi!
man garso kalmars, bet nekadigi nesanak vinu pasai pagatavot. veikala perku gatavas kalmara kotletites.:) ja vesels, tad jāizņem asaka vai kā to asumu sauc?...drusku apvāra, noņem ādu- nu tādu plēvīti- tad sagriež ripiņās un cep sviestā..:) kotletes , ļoti garšīgas , tikai ķēpa . P.S. nepārcept! grilā ar citronu un garšvielām. Pāris minūtes no vienas un otras puses.
Uz pannas lidzigi. Ilgāk, būs sīksts.
··· Kalmārs: Kalmāra pagatavosana lasīt visu diskusiju (8 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu