sorrell (2014-05-01 19:33) ja vesels, tad jāizņem asaka vai kā to asumu sauc?...drusku apvāra, noņem ādu- nu tādu plēvīti- tad sagriež ripiņās un cep sviestā..:)
Marija_Anna (2014-05-01 20:07) kotletes , ļoti garšīgas , tikai ķēpa . P.S. nepārcept!
Seneka (2014-05-01 20:49)
1
Piekrītu sorrell, tikai vēl iesaku sagriezt daudz sīpolu un pielikt labi daudz dilles!
Cik garšīgi!
Sofija1983 (2014-05-01 22:49) 1 man garso kalmars, bet nekadigi nesanak vinu pasai pagatavot. veikala perku gatavas kalmara kotletites.:)
violinn (2014-05-01 23:16)
grilā ar citronu un garšvielām. Pāris minūtes no vienas un otras puses.
Uz pannas lidzigi. Ilgāk, būs sīksts.
mademoiselle_coco (2014-05-01 23:34)
Ir divi veidi.
Pirmajaa- cep pavisam druscinj, bet var gadities ka tik un ta parceps un bus siksts.
Otrajaa- triis etapos vaara. Viirietis ir gatavojis shaadi- sanaaca lieliski... Negribu samelot, taapeec pameklee netaa katra etapa laikietilpibu.. Variants ar divaam novarishanaam ir pavaaru apzinaati maldi- lai mazaak gatavojam pashi (jo bus labs, bet ne ideals) un vairak pa krogiem tusejam:).
Jaa- un taa saucamaa asacinja arii ir iznjemama.
inito4ka (2014-05-02 01:41) ...ja par kalmāru kotletēm,tad tās bez treknuma nav ēdamas :) klāt jāmaļ cūkas cauraudzīte,iepriekš apcepta un sīpoli arī iepriekš cepti! + sīpols un ola,lai turas kopā . // aaa un kalmārs iepriekš apliets ar vārošu udeni :) //
nebuutne (2014-05-02 16:45) Es izņemu to stīdziņu, kas pa vidu, noņemu plēvīti, kas iekšā, sagriežu ripiņās, apvārtu rīvmaizē un cepu uz pannas no abām pusēm burtiski pāris minūtes, ļoti svarīgi ir nepārcept.