Kalmāra pagatavosana

sorrell (2014-05-01 19:33)      ja vesels, tad jāizņem asaka vai kā to asumu sauc?...drusku apvāra, noņem ādu- nu tādu plēvīti- tad sagriež ripiņās un cep sviestā..:)

Marija_Anna (2014-05-01 20:07)      kotletes , ļoti garšīgas , tikai ķēpa . P.S. nepārcept!

Seneka (2014-05-01 20:49)    1 Piekrītu sorrell, tikai vēl iesaku sagriezt daudz sīpolu un pielikt labi daudz dilles!
Cik garšīgi!

Sofija1983 (2014-05-01 22:49)    1 man garso kalmars, bet nekadigi nesanak vinu pasai pagatavot. veikala perku gatavas kalmara kotletites.:)

violinn (2014-05-01 23:16)      grilā ar citronu un garšvielām. Pāris minūtes no vienas un otras puses.
Uz pannas lidzigi. Ilgāk, būs sīksts.

mademoiselle_coco (2014-05-01 23:34)      Ir divi veidi.
Pirmajaa- cep pavisam druscinj, bet var gadities ka tik un ta parceps un bus siksts.
Otrajaa- triis etapos vaara. Viirietis ir gatavojis shaadi- sanaaca lieliski... Negribu samelot, taapeec pameklee netaa katra etapa laikietilpibu.. Variants ar divaam novarishanaam ir pavaaru apzinaati maldi- lai mazaak gatavojam pashi (jo bus labs, bet ne ideals) un vairak pa krogiem tusejam:).
Jaa- un taa saucamaa asacinja arii ir iznjemama.

inito4ka (2014-05-02 01:41)      ...ja par kalmāru kotletēm,tad tās bez treknuma nav ēdamas :) klāt jāmaļ cūkas cauraudzīte,iepriekš apcepta un sīpoli arī iepriekš cepti! + sīpols un ola,lai turas kopā . // aaa un kalmārs iepriekš apliets ar vārošu udeni :) //

nebuutne (2014-05-02 16:45)      Es izņemu to stīdziņu, kas pa vidu, noņemu plēvīti, kas iekšā, sagriežu ripiņās, apvārtu rīvmaizē un cepu uz pannas no abām pusēm burtiski pāris minūtes, ļoti svarīgi ir nepārcept.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu