Fazāns

Fazāns - jautājumi un diskusijas

Fazāna gatavošana (12)
Nopirku fazānu, pārdevējs teica, ka esot dievīgi gards, nekad neesmu mēģinājusi un nezinu kā gatavot, varbūt Jums ir kāda laba ideja, padoms un recepte fazānam
Paskaties:
http://www.irlaiks.lv/receptes/maincourse/birdfood/article.php?id=3657

http://www.la.lv/gailenem-pildits-fazans-ar-sali-cepta-pastinaka-biezeni-cuku-pupam-un-gailenu-kremu
%E2%80%A9/
Kaulaina vista ar tumšu gaļu. Vislabākais jebkuram medījumam - šmorēt. Tas ir - apcept un sutināt ar dārzeņiem un garšvielām. Vienkāršii un garšīgi, ja būs pareizās sastavdaļas. Pildītu zosi grūti dabūt mikstu, ar fazānu, visdrīzāk, nekas nesanāks(tas par tām gailenem) http://forums.delfi.lv/read.php?f=110&t=995&a=2 Putns paliek putns un neatšķiras ne ar ko no pažobelē noķerta baloža vai lielveikalā nopirktas Ķekavas vistas.Uz pannas apcep mazliet brūnu,tad katlā iekšā,pievieno sīpolu,ķiploku,piparu,sāli un lauru lapu,bet arī ūdeni vajag un kad atlec no kauliem,tad ir gatavs un ņammīgs.Vēlu veiksmi! Receptes nav; ieteikums gan: pirms pirkt Latvijai diezgan eksotisku putnu, prātīgi būtu iepriekš painteresēties - nez, kā gan tādu pagatavot!?

Bet ja nu pirkums bijis spontāns, tad arī recepti pašai būtu jāizdomā spontāni; paļaujoties uz iedvesmu un fantāziju. Atkarībā no kulinārās pieredzes sanāks vai nu delikatese, vai arī kas gluži pretējs... Veiksmi!
··· Fazāns: Fazāna gatavošana lasīt visu diskusiju (12 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu