Biezpiens
Biezpiens - jautājumi un diskusijas
• 600 g biezpiena
• 90 g sviesta, vai eļļa
• 90 g cukura
• 3 olas
• 90 g miltu
• 1 tējk. cepamā pulvera
• 8 g (1 paciņa) vaniļas cukura
• Šķipsniņa sāls
Pagatavošana
60 min.
1. Atdala olas dzeltenumus no baltumiem.
2. Biezpienam pievieno cukuru, vaniļas cukuru, pieliek olas dzeltenumus un samaisa līdz cukurs izkusis, iesijā miltus, cepamo pulveri un samaisa.
3. Saputo olu baltumus ar šķipsniņu sāls, iecilā biezpiena masā.
4. Masu liek ietaukotā veidnē, cep cepeškrāsnī 180C ~40 min.
5. Lai labi garšo! :) 500g nav 5kg. Es viņu vnk izestu divās ēdienreizēs. Bet, ja man būtu sieva mājā, tad kā es te lasu pēc receptēm, sen jau būtu nomiris aiz resnuma. Vai tiešām jums sievietes nav žēl laika to tērējot visādu ēdienu sagatavošanai? Vai arī nekā interesantāka pa dzīvi nevarat izdomāt, ko sadarīt? Vispār biezpienu ēd, cik zinu. Šoreiz Chrisa ieteiktā recepte un komentārs labākais! ··· Biezpiens: Kā izlietot 1/2 kg trekna ... lasīt visu diskusiju (22 atbildes) »