Baklažāns
Baklažāns - jautājumi un diskusijas
http://darzeni.freehostia.com/darzeni/baklazani_receptes.php
dobdjiks,na,vel pajautatu,ko no trollja var pagatavot
she sho ar.
http://gyvenimas.delfi.lt/cooking/article.php?id=3033072&com=1&s=5 un veel baklazhaanus cep uz redeleem , kopaa ar draazenjiem, marinee elljaa un eed ziemaa kaa piedevu pie galjas. tur tak ir latviski!!
pedejais links tik lietuviski.
varu ukraiiniski aizsutiit-marinetus ar chiplokiem.
a valodas ir jazina,jap.valodas ir bagatiiba.ta ka tulko. Sēņu garša! Es sautējumos lieku! Baklažāns (latīņu: Solanum melongena) ir nakteņu dzimtas daudzgadīgs augs, kas bioloģiski ir radniecīgs kartupelim un tomātam. Baklažāniem ir nepieciešams silts klimats, tādēļ tos galvenokārt audzē Austrumāzijā un Dienvidāzijā. Austrumāzijā un Dienvidāzijā baklažāni ir audzēti jau tālā senatnē, jo cilvēki uzturā izmantoja tā mīkstos augļus. Šim nolūkam tos audzē tikai vienu gadu. ··· Baklažāns: Baklažāni lasīt visu diskusiju (10 atbildes) »