Balzāmetiķa izmantošana

Jau kādu gadu man glabājas balzāmiskais etiķis un vairs nav ne jausmas kur to izamanto. Garša vēl tīri laba, vismaz īpatnēja. Kāda paēdiena gatavošanai to var izmantot?
Jau iepriekš pateicos.

HVZkas (2005-11-18 19:40)      pilināt uz picām, pie pastas.

vecaaEloiza (2005-11-19 00:39)      no balzaametikja gatavo meerci, tiesa, sastaavdalju taa pavairaak, bet sanaak gardi.pie salaatiem:)

gaismina7 (2005-11-20 18:08)  1   Vec etikjis -lej tachu taadu aaraa!Saindeesies veel....!

enistone (2012-05-18 22:48)      Tad jau labāk citronu iespiest!

riola (2012-05-20 16:20)      Pašlaik esmu Austrijā,te ir mazliet savādāki tie balzamiko etiķi,pec garšas lidzigs parastam etiķim,te tā ari to izmanto,liek visur,kur vajadzigs etiķis

Atram (2016-04-25 08:34)      Vīna etiķis, tāpēc tā dīvainā garša, ļoti labs kā viena no sastāvdaļām salātu mērcītēm, es mēdzu pielikt klāt kādām gaļas mērcēm. Var arī marinēt gurķus. Normāls ikdienā lietojams etiķis.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu