Balzāmetiķa izmantošana
Jau kādu gadu man glabājas balzāmiskais etiķis un vairs nav ne jausmas kur to izamanto. Garša vēl tīri laba, vismaz īpatnēja. Kāda paēdiena gatavošanai to var izmantot?Jau iepriekš pateicos.
HVZkas (2005-11-18 19:40) pilināt uz picām, pie pastas.
vecaaEloiza (2005-11-19 00:39) no balzaametikja gatavo meerci, tiesa, sastaavdalju taa pavairaak, bet sanaak gardi.pie salaatiem:)
gaismina7 (2005-11-20 18:08) 1 Vec etikjis -lej tachu taadu aaraa!Saindeesies veel....!
enistone (2012-05-18 22:48) Tad jau labāk citronu iespiest!
riola (2012-05-20 16:20) Pašlaik esmu Austrijā,te ir mazliet savādāki tie balzamiko etiķi,pec garšas lidzigs parastam etiķim,te tā ari to izmanto,liek visur,kur vajadzigs etiķis
Atram (2016-04-25 08:34) Vīna etiķis, tāpēc tā dīvainā garša, ļoti labs kā viena no sastāvdaļām salātu mērcītēm, es mēdzu pielikt klāt kādām gaļas mērcēm. Var arī marinēt gurķus. Normāls ikdienā lietojams etiķis.
Sausa RAUGA izmantosanas daudzums salidzinajuma ar pacinu raugu. (13)
Agaragars (8)