fraksosa Absints jālieto uzmanīgi - kā nekā - halucinogēns dzēriens un visās Eiropas valstīs nemaz nav atļauts:))))) 2005-04-25
ingryda
ar lietoshanas tehniku.
galwenais-neiedomaajies jaukt ar uudeni!!!
2005-04-25
Cherymint Kopā ar opija tinktūru un cukuru:))) 2005-04-25
_never_ >>>fraksosa, cik atminos Absintu jau sen vairs nerazjo peec taas vecaas labaas halucigeenaas receptes, kuras paardzeeruma dileerijumaa Van gogs sev ausi noshnjaapa! ;) 2005-04-25
Maverick Izmantojams krāsas un rūsas noņemšanai no metāla virsmām, veļu tādā nemazgāt, citādi sabojāsi krāsu ! Tas tev nav jaunais Ace-Delicat ! 2005-04-25
fraksosa
>>>never, Van Gogs to ausi gan nošņāpa šizofrēnijas psihozes murgos, bet gan jau arī absints tur savu artavu deva...
Par ražošanas tehnoloģijām tiešām nemāku neko pateikt, bet to, ka gana halucinogēns - esam izbaudījuši uz savas ādas( smadzenēm) viena ceļojuma laikā...Bet tas nemaz nebija tik nebaudāmi.
Ja kas - jālieto ar dedzinātu cukuru...
Lai jums garšo!
2005-04-26
_never_ fraksosa, tas bija viens no hipoteetiskajiem iemesliem, absints bija gjeneraalais ;))) 2005-04-26
pavians zinu tas ir anisa degvins ap 70% gribeju pagarsot bet maita dargs, bet ka iederot nak virsu gluki dzirdu pirmo reizi 2005-05-01
sama garschiigs kaardinosch kad biju gana aizraavusies degusteejot kaads pie auss cjuksteeja meiteniit juus tacju saprotiet ko dariet patreiz...iztrauceeta nenonaacu pie sapnjiem kurus juus deeveejat par glukiem...labpraat atkaartotu un izbaudiitu liidz galam:)) 2005-05-08
chiller jaalieto iekshkjiigi, pec veleshanas var ari ieelpot izgarojumus 2005-05-08
tauklodite Jānopērk speciālā karote,karsē cukuru,tā,lai cukurs kūstot tek pāri karotei glāzē,, 2005-06-13
giduta
Biju vienā Vecrīgas klubā, tur tieši mums uzsauca absintu, tas bija sekojoši:
-absintu lej apaļā glāzē ar kājiņu
-šo glāzi uzliek uz sulas glāzes slīpi
-paņem salveti un saloka to trijstūrī uz pusēm
-salvetei cauri izdur salmiņu, vislabāk to kuru var salocīt, kā kokteiļos. Galu, kuru var salocīt dur cauri salvetei no apakšas uz augšu, augspusē galu izvelkot aptuveni pusotru cm
-absintu aizdedzina
-griež degošo glāzi, lai stiprums izdeg, bet ne viss, citādi kāda jēga no tik dārgas mantas
-tad strauji augšējo dzērienu ielej glāzē, kur sula, kas nav vairāk kā pusotrs cm
-uzkarsēto glāzi strauji uzliek uz salvetes un ar salmiņu sūc karsto gaisu iekšās
-kad vairs nav karstuma vai liekas ka nav jēgas, tad uzdzer absintu ar sulu
un visa padarīšana.Tāds process, bija kruti
2005-08-04
LaskovijPA
Ielej zaljo absinu 50gr glazee, blakus otra glaaze (100gr) ielaj bekerofku, zalpam izdzeer absinta glazi, peec tam noskalo ar bekerofku ...peec otraa vai treshaa rinkja zaljas absinta fejas ir klaat, kaa nemetas:)))
Paarbaudiita metode praksee...sagaidot Jauno gadu Praaga:))
2005-08-04