straume22 1 3 No tomātiem. 2023-09-04 12:53
Plekste 3 1 Pati negatavoju, bet palasot interneta receptes , uzkrītoši daudz padomu pret neglabāšanos. Ja tik liels risks, ka tirsā darbs un materiāls, tad ziemai jāgatavo kas cits. 2023-09-04 13:06
JurisK 2 Faktiski taa jau nav sula, bet gan shkjidri sashkjaudiiti tomaatu biezumi. Taa kaa tiiri logjiski domaajot - smalki sablenderee un caur parupju sietu, lai atsijaatu mizas un seeklas. Nekas sarezhgjiits! Ja gribi pachakareeties - novelc iesaakumaa mizu. 2023-09-04 14:18
ksenija123
5
Ir vairaki varianti.
Caur sulu spiedi.Katlā iekšā .Sāls pipari kiploks.Uzvāra un tīrās burkas ar izkarsētiem vāciniem un gatavs.
Otrs ja gribas pačakarēties.Tomātus blanšē.Novelk mizu.Var ar visu mizu ja netraucēs mizu trubiņas pēctam sulā.Sagriež.Katlā iekšā.Pavāra.Izberz caur sietu.Atpakal katlā.Sāls pipari.Kiploks.Uzvara un burkās.
2023-09-04 20:35
elsa Sagriež, uzvāra, sablenderē, izberž caur sietu, atpakaļ katlā, uzvāra, klāt sāli un lej pudelēs. Izlasās sarežģītāk kā patiesībā. Daļai pielieku sarīvētu ķiploku, dažās pudelēs bazilika zariņu. 2023-09-05 12:37
Floriana Tomātu sulas gatavošana ir vnk par vienkāršu, turklāt labi stāv un nebojājas, par cik tomātiem ir daudz C vitamīns un dabīgais antioksidants. Man patīk ar sēkliņām, tāpēc uzvāra ar sāli, izdzen caur sietu, uzvāra vēlreiz ar garšvielām un burkās iekšā, ja blenderē, sanāk par daudz bieza, tad labāk tomātu kečups visādos variantos. 2023-09-05 17:00
kolosali Sagriežu, uzvāru, izberžu caur sietu, pielieku sāli(vajag maz) uzvāru, tad tīrās burkās iekšā, vāku virsū un sasedzu līdz atdzišanai. Glabājas ideāli, vienīgi, ja burku atver - viss jāizlieto. 2023-09-05 18:35
Vera56 3 Sagriežu, uzvāru, atdzesēju, caur sietu vai marli izspiežu. Katlā- uz 1litru sulas 0.5 ĒK sāls un 0.5ĒK cukura. Vāru 10 min. , noputoju. Burkās, uz vāciņa 10 min. Un viss! Super sula! Nekad nav sabojājusies. 😀 2023-09-06 16:23
incis_1967 Sagriežu, uzvāru, izberžu caur sietu, pielieku sāli un cukuru pēc garšas, uzvāru, pildu pudelēs vai burkās, vāku ciet, mazliet apsedzu. Vienkāršāk par vienkāršu. 2023-09-06 20:43
Tomatu pastas pagatavosana majas apstaklos (ja ir liela tomatu raza) (14)