Vai dārgie makaroni ir garšīgāki par lētajiem?

Vai dārgie makaroni (1.50 eur/ 500gr) ir garšīgāki par lētajiem (0.50 eur/ 500gr)? Vai makaroniem vispār ir kaut kāda garša?

kuks10    1 Covid laikā no bērnu pakas paņēmu brūnos Dobeles makaronus, cik pretīgus vēl nebiju ēdis pat padomijas laikos..)))Cenšos noķert atlaides, tad nopērku zināmus itāliešu makaronus+lētos ,tos smalkos tie arī labi iet pie zupām.

AivarsN  2 1 Tie laiki sen pagājuši, kad slavenie auto brendi izcēlās ar apbrīnojamu izturību un kvalitāti. Tagadējiem modeļiem jau garantijas laikā parādās neskaitāmas problēmas, bet īstas ādas vietā, aizvietotāji ar dabīgās ādas aromātu. Dažs labs ķīnietis, vai korejietis uzrāda labākus rezultātus gan izturībā, gan ērtībās. Vienīgā problēma, ka esam Eiro kolhozā un tāpēc mūsu tirgus tiek pamatīgi aizsargāts pret konkurentu labākajiem piedāvājumiem. Ķīnā pilnvērtīgi elektro auto sākas no 4000$, bet par cenu, kādu šeit prasa par pieticīgiem vidējās klases auto, Ķīnā jau sanāks īsta luksusa klase. Var Youtubē pameklēt Ķīnas auto tirgus jaunākos piedāvājumus un salīdzinājumus ar Eiropas brendiem. Ja par telefoniem, tad jau pirms 5 un pat vairāk gadiem, tika sasniegti griesti, kad vairāki brendi saviem flagmaņiem uzstādīja super amoled ekrānus, pat ar 4k izšķirtspēju, kuri ne tikai izcili fotografēja, bet arī spēja uzņemt 4k video ar visu stabilizāciju. Tagad arī aizsargātie telefoni, ko īsts vīrs var ērti rokā saņemt, grūti sasist un zem ūdens var zivis filmēt, ir aprīkoti ne tikai ar jaudīgiem procesoriem un kamerām, bet vēl lērumu papildus funkcijām un aprīkojumu ceļotājiem, amatniekiem, armijniekiem. Baterijas velk nedēļu. Un tas viss tikai ap 400€. Ar pieticīgākiem parametriem jau sākot no 200€. Tad cik stulbam ir jābūt, lai pirktu trubu par vairāk kā 1000€, ar kuru jāapietas kā ar jēlu olu, par cik no abām pusēm stikls un kārtīgs vecis pat nevar normāli rokā noturēt? Bet kāpēc gan lai blondīnes nopūlētos par lētāku? Un kā tad citiem pierādīt savu statusu, ja ne ar aizkosto ābolu? Tehnoloģijas ir viena lieta, bet dabīgos audumus, cilvēce pazīst jau no aizvēsturiskiem laikiem un arī sašūt ērtus un gaumīgus apģērbus, pat daudz krāšņākus, sarežģītākus, bija lieliski apguvuši jau pirms vairākiem gadsimtiem. Nu, vienīgi toreiz viņi vēl nebija iedomājušies, saplēstas bikses pārdot dārgāk kā veselas. Un vispār jau agrāk cilvēki gan ap

AivarsN      ...Un vispār jau agrāk cilvēki nepirka gatavus apģērbus, nopūloties piemeklēt kaut cik atbilstošus savam augumam, bet gan apavus, gan apģērbus pasūtīja pie labākā meistara, lai der kā uzliets un ilgi valkājas.
Ja pareizi saprotu, tad brūnos makaronus gatavo no nebīdelētiem miltiem. Tāpēc to izteiktā garša var nomākt ēdiena garšu, kurš ar makaroniem pasniegts. Laikam jau tāpēc arī pārtrauca kviešu karašu ražošanu, lai nenomāktu desas, vai siera garšu, kas uz tās uzlikts. Un tad vēl brīnās, kāpēc cilvēkiem arvien bēdīgāk ar veselību. Kviešu graudos taču tikai apvalciņā ir vērtīgākās sastāvdaļas, atšķirībā no rudziem, kur tas viss daudz maz vienmērīgi izdalīts pa visu graudu. Pateicoties šai īpašībai, ražotāji vēl nav izdomājuši savādāk sabojāt rupjmaizi, kā tikai pievienojot kviešu miltus.

dabasmiilis    1 Kaut kur dzirdēju, ka vajagot pili eļļas katlā iepilināt pie burbuļošanas procesa, tad nesaķepot, kaut kad testēju, atšķirību neredzēju, vai arī pārāk maz iepilināju.

Makaroni līp galvenokārt, kad tiek pārvārīti - tur sīka tā robeža laika ziņā, līdz pat sekundēm, pašam bieži gadās, nu vēl bišķīt paturēšu uz uguns, pēc garšas ir gatavs,bet drošībai vēl nedaudz, bet pēc mirkļa viss ir putrā, jo laicīgi netika noņemts no uguns.

dabasmiilis      2022-06-05 13:32,

ASUS ir pārāks, joprojām lietoju un visiem iesaku, uz macu pat virsū neskatos!

filmasmultenes       foto Kiniesu makaroni nudeles loti labi brokastis. Sie ir tik asi un specigi ka pat kafiju no ritiem neprasas.

Aina      Tā vajadzētu būt, vismaz derīguma termiņam garākam.

CoCoSan      Aina, no vīzēm var dabūt plakano pēdu, kura deformē mugurkaulu, kur secīgi tiek deformēta gremošanas sistēma, kuras rezultātā makaroni var iznākt ārā nepārstrādātā veida. Kautgan, ja tā padomā, ta var būt savā ziņā ļoti pat savdabīga taupības forma.

Marija_Anna      Garšīgāki.
Arī formai ir nozīme.
Un piedevām.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu