Vai dārgie makaroni ir garšīgāki par lētajiem?
Vai dārgie makaroni (1.50 eur/ 500gr) ir garšīgāki par lētajiem (0.50 eur/ 500gr)? Vai makaroniem vispār ir kaut kāda garša?
SpoguliitisTM
8
Nav negarshiigu eedienu. Ir - cilveeks par maz tureets badaa.
Iipashas atshkjiriibas nejuutu. Galvenais ir ar ko tie tiek gatavoti kopaa.
Bazhix 2 20 Dārgie makaroni ir "nopērc man iphone, es tevi mīlēšu mūžīgi", nevis 3 eur kilogramā :)
MrAction 2 1 Man tieshi shis jautajums galvaa ienaaca. Es tiku tik talu, ka izdomaju, jo gaishaki makaroni, jo labaki, bet nav fakts, ka ta ir taisniba.
Chris1986 2 3 Gaišāki varbūt tāpēc, ka kaut kā ķīmiski apstrādāti - izbalināti?
Bellatrixa 9 Paši lētākie vnk vienā mirklī var saiet putrā, un nekāds aldente (tātad nepārvārīts, itāļu gaumē) nesanāks.
langstins
1
8
Siviete mīļotajam-TUPARILAM-Var gatavot Da jebko,ja viss tiks apliets ar kečupu.
Cienam tos,kuri Jums gatavo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aina
4
3
diemžēl! atkārtošos vēlreiz - no štruntīgām izejvielām labu ēdienu nepagatavot
Makaroni tiešām jāpērk labi, ja vien nav situācija, kad naudas nav nemaz.
Chris1986 2 5 Nezinu, Aina, es šodien izvārīju par 0.49 500 gr paciņu. Un nav pilnīgi nekādu atšķirību ar to, ko iepriekš vārīju par 1.50 - nekas nesalīp un viss garšo tieši tāpatās. Kas tad makaroni ir - būtībā baltie milti, vai ne?
Aina
6
4
Nevaru uzturēt sarunu, ja zināma tikai cena, nevis sastāvs. Vai sastāva noslēpumi. 50 centi monēta uz zoba tas pats kas 2 eiro😆
Mana personīgā pieredze saka, ka lētie makaroni ir negaršīgāki, necaurkožami vai salipuši un vispār nav tas.
Gretta 1 11 Makaroniem ir gan aromāts, gan garša. Es izvēlos nevis pēc cenas, bet pēc ražotāja.
Chris1986 3 kas tad viņiem to garšu dod, ja sastāvā ir baltie milti un tas arī prakstiski viss :D Manas garšas kārpiņas nav tik attīstītas, lai sajustu produktu garšu produktiem, kuriem nav garšas: makaroniem, rīsiem, ūdenim
Maskava13 2 Garšai nav nozīmes!!Visu izšķir SRITE!!
Pereira 1 2 Vai lētāki vai dārgāki makaroni...Ja tos pārvāra vai neizvāra nekāda garša tāpat nebūs!!Ja ēdīsi vienkārši sāls ūdenī vārītus makaronus arī liela starpība nav!!Ja pagatavot makaronus ar dārzeņiem,gaļu un garšvielām tad būs garšīgi!!!Galvenais lai gribas ēst!!
Sanija_ 3 4 Ja rūpējies par savu veselību, tad papēti arī makaronu sastāvu. Tas ir tāpat, kā lietot uzturā sieru vai siera izstrādājumu.
nezaale 1 1 ...viss atkariigs no taa, cik loti eest gribas...
lauku_vecis 2 2 Dārgie mazāk saķep un ir garšīgāki, jo sastāvdaļas ir kvalitatīvākas.
DanaL 1 oi, sorry, iedomājos, ka tēmas autors ir bumpastiks...
ketija64 4 Makaronus bieži nevāru, bet zinu, ka mazliet ir atšķirība. Ir makaroni ar olu, tie stingrāki, tad vēl no miltu maluma atkarigi smalkāk vai rupjāk samalti.. tā kaut kā. 😊 Lai nesaliptu, jāprot izvārīt pareizi, tad arī garšos labi 👌
CoCoSan 2 To cenu nosaka miltu kvalitāte. Jo augstākas kvalitātes milti, jo attiecīgi augstāka cena. Drošvien, ja vienā glāzē piedāvātu dziļurbuma ūdeni, bet otrā no grāvja pasmeltu, uz aci arī būtu grūti noteikt kvalitāti.
Shalom 2 Ir bijis, ka lētāki makaroni garšīgāki par dārgajiem. Ir arī tā ka makaroniem viens sastāvs, bet forma atšķiras un ēdienam pavisam cita kvalitāte..
anis Arī šajā reizē būtiska ir izejvielu un piedevu kvalitāte. Un par labāku mantu ir labāk jāmaksā... Ciešami sagatavot var visu,bet ieguldītā darba apjoms manāmi... nākamās atbildes
Atbildes 1 līdz 20 (kopā 49) | nākamās >> |