Kabaču receptes ziemai
Kādas bez kabaču lečo varat ieteikt? Glabājamas pieliekamajā vai pagrabā, nevis ledusskapī.
CoCoSan
Izskatās, ka tu sevi esi iecēlusi vienīgajās. Tev ir bijuši 10smitiem kg kabaču, kurus nafig nevienam pat par velti nevajag???? Vnk ražīgs gads iekrīt un ražo tas kabacis. Lūk tāda epifanija, muldēt muld gudri oho, a gribi, es tev uzdāvināšu kilogramus 30 kabaču? Tad arī paskatīsimies cik saulīte epifanija liela darītāja- vai ņems vispārs, ko ar tik daudz iesāks un vai visus 30kg apedīs karbonadēs.
Gudri dirst, nav malku skaldīt. Čaklā virtuves bitīte maija, kur ir tavas kabaču gatavošanas vai konservēšanas receptes, izņemot primitīvāko kas vsp pastāv- karbonādes?????
Epifanija Apēdīs karbonādēs!👍
CoCoSan Uz kurieni aizvest karbonades?
DanaL CCS, vari karbonādes vest man, pretī iedošu 10 kg izejmateriāla :DDD
CoCoSan Bizness nesanāks, Dana, es tikai pret Epifaniju laba un dāsna.
Trilija
1
Mums topā salāti.
nelieli kabači 4kg, ceturtdaļās vai smalkāk, ja kabači lieli,
burkāni 700gr,plānās ripiņās
ķiploki 300gr,smalki sagriezti
sāls 3 ēd.k
cukurs 7 ēd.k
augu eļļa 200ml
etiķis 1 1/2 glāze
ūdens 1 glāze (noteikti jāliek, jo var pietrūkt marinādes pārliešanai)
melnie pipari 1ēd.k
diļļu pušķis (sasmalcināt)
pētersīļu pušķis (sasmalcināt)
Visu sasmalcināt,samaisīt un atstāt istabā uz 3-4 stundām.Ik pa laikam apmasīt, lai labi iemarinējas. 0.5 burkās iekšā,liekam katlā. katlā ūdeni pieliet līdz pus burkai. Ja salāti nosēdušies, procesā pielikt no citām burkām līdz pleciņiem.Kad ūdens uzvārās,izturēt 20 minūtes un aizskŗuvēt.Nolikt siltumā. Burkāni sanāk kraukšķigi,ja gribas lai ir mīkstāki var paturēt katlā ilgāk, bet jārēķinās, ka arī kabači paliks mīkstāki.
<< iepriekšējās | Atbildes 21 līdz 26 (kopā 26) |