Upeņu uzlējums
Jautājums praktiķiem. Uz 3 l svaigu upeņu burkā uzlēju 40 grādu šņabi. Cukuru neliku (salds negaršo). Vai sanāks kas ziemā dzerams?langstinsh PingWīns-beidzot īsts koments!
smukais8
Paldies par pieredzi, ieteikumiem.
Atstāju kā ir. Vāciņš atkal pacēlies.
anis Ja vāciņš cilājas,tad iespējams,ka rūgst-esošajā koncentrācijā spirts nav nostrādājis kā konservants un sākusies rūgšana... ieteiktu piešaut cukuru un uzlikt burbuli,citādi pēc brīža būs daudz etiķa... Bet tā uz ziemu būs jaunvīns.
incis_1967 Bez cukura sarūgs, cukurs ir konservants.
VIKTORS53 Viss atkarīgs no brūvera vēlmēm.Ja grib uzlējumu ,tad vienas proporcijas,ja liķieri,tad citas.Upeņu vīnam arī nekādas vainas,bet upenes labas pašas par sevi,un šnabim arī vainas nekādas.
<< iepriekšējās | Atbildes 21 līdz 25 (kopā 25) |