Stokholmas dieta

Vai kāds var padalīties pieredzē par iznākumu pēc Stokholmas diētas? Vai var uzticēties? Rezultāti? Vai nesaskaras veselību?

piparbecinja    3 Man liekas, ka vizīte pie ārsta-dietologa būtu arī tīri noderīga.

Lovetta    3 pasūtiju, samaksāju..nekad laikus neatsūtija diētas plānus, nekad nepaspēju nopirkt visus tos draņķus. Un ja mani kāds gribēs šodien uzcienāt ar brokoļiem, tad es vemšu...

StacyQ    4 Kustēties, kustēties un kustēties. Nav labākas diētas par kustēšanos.

JurisK  1   Darbojaas ljoti labi. Man vajadzeeja nomest 5kg nedeeljas laikaa, sakaraa ar to, ka ne visai ciitiigi sekoju noraadiijumiem, man pagaaja 8dienas un 5.5 kg nost. Nav nekaa sarezhgjiita vai veseliibai kaitiiga. Dzeeru arii kafiju ar nedaudz cukura, kaut gan tas nav atljauts. Principaa - daudz zaljbariibas, kungjis piepildiits ar salaatlapaam visu laiku:) Mieriigi var aizstaat pupas ar zirnjiem vai balto zivi ar tunci. Jaa, peec tam piedaavaa variantus kaa saglabaat panaakto un taa taalaak, naudinja protams jaaiemaksaa, bet es taalaak neturpinaaju. Ja kas, programmas eedieni pierakstiiti, buus vajadziiba - atkaaretoshu.

av2      neccakaree sev veseliibu. Dziivot no greifruitiem vien..nu , nu...:( Var jau buut, ja kunggis stiprs, bet normaalam vidusmeera cilveekam, kam ir tie 40-50 , saakt taa ccakareet sev veseliibu ?
Labaak eest veseliigi, paskatiities ko eed, cik daudz , kusteeties daudz ikdienu utt.
Un veel kas, it sevisskki "draugos" , nu naturaali kriit uz nervien taas vinnu "laimes staastu" reklaamas. Ibj, nu vareetu uztaisiit pauziiti ...kau vienu dienu????Idioti , tiessaam...:((
Un , jaa, pameegginaaju, taa kaa taa ir personiiga pieredze.

ciepina42  1   Pamēģināju, sapratu,ka pilnīgs sviests un totāla naudas kāšana

ciepina42  2   Redzu viedokli par zaļo tēju, dzeru gadiem, jo garšo, bet neteiktu, ka tai ir kāds sakars ar svara nomešanu

Avenu_lauks  1 1 Neredzu jēgu maksāt savus 40 par vienreizēju vizīti pie dietologa, ja to pašu servisu, tikai attālināti piedāvā Stokholmas diēta.
Es izmēģināju visu, arī vizīti pie Neimanes, bet beigās Stokholmas diēta bija vienīgā, kas man palīdzēja. Es zaudēju 13 kg un nekādas badošanās, greifrūtu sulas un aukstas dušas tur nebija. Nevajag izdomāt!
Diez kāpēc visas slavenības tievē ar viņu, nevis skrien pie dietologiem!?
Ir pagājuši jau 2 mēneši un 10 dienas kopš beidzu ievērot, bet svars stāv uz vietas. Es visiem stāstu par savu pieredzi un cilvēki jau paši redz man un saprot, ka Stokholmas diēta pa īstam strādā.
2017-10-03

Līdzīgi jautājumi
Stokholmas dieta (12 atbildes)Dieta... (47 atbildes)Stokholmas dietas. (24 atbildes)Uz Stokholmu ar prami (12 atbildes)
Līdzīgi jautājumi:

Stokholmas dieta (12)

Dieta... (47)

Stokholmas dietas. (24)

Uz Stokholmu ar prami (12)

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu