Kur nopirkt svaigu tunci ?
Ja kādam ir izdevies nopirkt, lūdzu pasakiet kur . Centrāltirgus zivju paviljonā arī nav , prasiju pārdevējām, nevedot.eksim_braalis 1 Mandomāt, labāk tad aiziet uz restorānu, pasūtīt un vispirms nogaršot, vai maz ir vērts pirkt. Nopirkt dārgu zivi, nezināt, kā to pagatavot un/vai sabojāt... Lai veicas!
JurisK Kā precīzi gatavot tunci, lai tas būtu garšīgāk par mencu, īsti nezinu. Japāņi vinu ēd jēlu lielākoties visādos rīsos savīstītu. Iespējams, jācep plānas šķēles ļoti ātri, lai vidus paliek pusjēls - apm. tā arī lasis ir visgaršīgākais cepts. Vārīt vai sutināt - vēdzele vai forele noteikti būs garšīgāk un vairākreiz lētāka. Ne velti, cik redzēts diskaverā, tunčiem pārbauda tauku saturu un cenas ir atkarīgas no tā - jo treknāks, jo dārgāks. Šaubos, ka pat skajā vai stokmanā tirgo treknākos, drīzāk - lētak iepirktos. Pie tam - ne reizi tie uz letes Latvijā nav redzēti nosacīti svaigi.
Vilkabele Nav saprotams, ko autore domā ar "svaigs tuncis". Ja kaut ko līdzīgu svaigam lasim, tad - nē, nav pirkts un meklēts. Pamatā visur tirgo "tunča steiku". Ap 30 eiro kilogramā. Divi steiki attiecīgi padsmit eiro. Rīgā iespēju daudz - skajs, stokmans, mc2. Ir arī rimi un maksimā redzēts. Centrāltirgū šaubos, vai ir jēga meklēt. Svaigu zivi ar tādu cenu neviens lieki neiepirks.
pingvins99 Kanādas rietumkrastā. Bez prob. Bundžiņas u.t.t. var nopirkt to, kas paliek pāri. Svaigu uz Latviju neerāli atvest, ja nu Jums ir privātā lidmašīna, tad vakariņas būs.
<< iepriekšējās | Atbildes 21 līdz 24 (kopā 24) |
Ko pagatavot no svaigam cuku pupam? (17)
Kur var nopirkt cuku aknas? (12)