Pelmeņi

vai kādreiz pērciet pelmeņus?
sēžu un domāju, ka kaut ko gribas.. varbūt pelmeņus? rīt varētu sarūpēt, bet kāda ražotāja pelmeņus pirkt?? zinu, ka nav veselīgi, un tomēr. varbūt kāds ir pircis un var ko ieteikt?

langstinsh  1   Rāmkalnu pelmeņi-cena atbilst kvalitātei-un otrādi!

kwinta  1 1 inaralaima (2015-02-21 10:55) viedoklis
Kā Tu zini par suņa gaļu, pati gatavoji?
Es tikai par paštaisītajiem. Ķēpa liela, bet kad saņemos, pielipinu pilnu morozilku un palēnam ēdam.

bziks  1 1 Regukāri pērku un gatavoju. Lido labi tad vēl Ivan. Ir vēl vieni ļoti labi, bet cik saprotu lietošanai vairumā jo iepakojums ir 5kg, bet ļoti garšīgi.

kloss      Veikalā apskati bunžas apmēram 500 - 750 gramīgās uz kurām rakstīts "ravioli"
Par to kas tur vēl kādā svešā mēlē rakstīts vari nesatraukties .. kad atvērsi tad sapratīsi, ka lai ar ko tas pelmenis tur būtu pildīts tad tādu draņķību apēst varētu tikai tuksneša vidū pēc mēneša ilgas badošanās ...
Un tad, pilnīgi nopietni, apskati pēc adreses fotoreceptes.lv sibīrijas pelmeņu recepti, uztaisi un ķer kaifu no garšas un aromāta .. !

Zeltiite      Vai tad latvietis, kas sevi uzskata par īstu, vispār drīkst ēst pelmeņus (tāpat kā ebrejs cūkgaļu)?Tas taču slāvu ēdiens! (skat. par Masleņicu ;D)

vilks28      Pelmeņu nosaukums aizgūts no krievu valodas пельмени, kurā tas savukārt ienācis no komiešu valodas nosaukuma пельнянь — ‘maizes auss’.[2] Ja nemaldos pelmeņi nāk no Ķīnas un votka arī naf krievu izgudrojums. Mendeļējevs vienīgi izdomāja pareizo spirta un ūdens proporciju . Ja īsāk viņia ir jābūt 40 grādi. Tākā netrāpiji tu Zeltīt.

Lucy      Nē nepērku,man negaršo pelmeņi,sasmakusi gaļa.
Esmu pāris x mūžā taisijusi pelmeņus,sanāk garšīgi,man labāk tad pankūkus plānās un liec tur iekšā ko sirds velās. Pa retam uzvāru ķiļķēnus,tie gan man garšo.

Katema      Mmmm, pelmeņi, padomju laikā tie bija gardi, bet tagad? Tad jau labāk kā Lucy saka, plānās pankūkas un liec iekšā visu ko vien vēlies!

edmunds19692      Simbirskije. Vislabākie. Un pospļauties, no kā tie gatavoti. Vistas arī apēd savus sūdus, bet vēl neviens no olu lietošanas nav atteicies.

AndrisJ      Mmm Pelmeni...Mazulisi :D 2022-09-09 17:58

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu