Lūdzu padalieties,kā jūs gatavojat karstmaizes.
vilks28 (2013-09-21 12:03) Tuftalogs-Es parasti ,ar kandžu apleju.Jo stiprāka ,jo labāk deg!:)_
kljuska (2013-09-21 14:12) sagriezhu ripinjaas siipolus, salieku marineeties ~30min,,(ar visu kas ir maajaas vina/aabolu etikjis,, un garsvielas), uz maizes var smeereet svietu vai majoneezi, ja grib,, liek virsuu siipola ripinjas,, sariiveetu sieru pa virsu,, cep maigi zeltainas,, kameer cepas, sagriezhu siiki tomaatus var arii kopaa ar gurkjiem,, un kaa izvelk maizes no cepeshkraasns, taa uzber pa virsu tos,, galju un visu paareejo, ko atrod leduskapii sauc jau par variaacijaam
violinn (2013-09-21 14:59)
Tas atkarīgs no slinkuma pakāpes.
ja pavisam vienkārši, var uzlikt sieru baltmaizei un ielikt cepeškrāsnī. kad siers pakusis un apbrūnis, velk tik laukā.
ja ir iekšā padarboties, tad citādi. tad es sieru sarīvēju, pielieku olu, kādu garšvielu ( baziliks piem. ), uzmanīgi uzsmērēju uz sviestmaizes un tad cepeškrāsnī. Šitā ir garšīgāk, vismaz man, maigāk un sulīgāk. te vēl var variēt, ka uzliek pa virsu kādu žāvētas desas šķēli vai ko nu tur vēl,ko tobrīd gribās.
Vēl viens variants, kas man dikti garšo. Tosterī ieliek baltmaizi. Pēc tam tai uzsmērē majonēzi, tad pa virsu daudz ķiploku ( es izspiežu caur spiedi) un svaiga tomāta šķēli. Baigi garšīgi, kaut kā pareizi tur visas garšas sadzīvo.
slieks (2013-09-21 20:03)
Vai saldās maizes te jau bija?
Nu tad tā: baltmaizes šķēle, plānā kārtā sviests, ābola šķēlītes, skābs krējums, pāri pārkaisa cukuru un kanēli. Cep cepeškrāsnī. Gardi!
Ezjule (2013-09-21 20:49) Uz baltmaizes šķēles uzlieku siera salātu kārtiņu uz nedaudz apcepu cepeškrāsnī
elsa (2013-09-21 21:45)
Vilks, karstmaizes ar tintenēm esi provējis? Tik pat gardas, kā mana vienreizējā sēņu mērce, no kuras tu nobijies.:D
Man patīk svaigi tomāti, sīpolu ripas, bik mērce un kārtīgs siera klucis. Der arī cauraudzis kūpinājums. Un pa starpai sakaisu piparus.
/ noslienā klavu/
zinu, kas man rīt būs brokastīs.:)
MedMaasjuks (2013-09-22 13:28)
Man parasti ir tostermaize: sametu visu uz maizes ,kas tajā brīdī ledusskapī pēc dēla brokastīm palicis. Ideālā variantā plāna siera šķēlīte+dažas paprikas plēksnītes+šķinķa vai desas stērbelītes+tomātu mērces vai pastas t-karotīti pa virsu.
Ja kaut kas no minētā nav ledusskapī atrodams, vienkārši iztiekam ar to kas ir.
Lucy (2013-09-23 09:22)
interesanti jūs gatavojat karstmaizes...
Sviestu nekad es nesmŗrēju virsū,ņemu visas sastavdaļās samaisu un maizes virsū un cepeškrasnī un nekas nekur nav ciets,vienmēr tās ir ekselenti gardas,pat pielieku ķiploku,lai kā man negaršoto tas,citiem tas patīk.
Ar sastadaļām tiesam var variēt,gan gaļu,gan delu,gan senes,var pat burkānus ar ķiplokiem ,majonēzi,olu sajaukt un ir pa pirmo,pa virsu vēl paberu saulespuķu sēkliņas.
VIKTORS53 (2013-09-24 20:34) Karstmaizēm man ir cits vārdiņš-sliņķmaizes,jo nekas jau netiek paša gatavots,maize jau izcepta,sviests sakults,tomāt-gurķis izaudzis RIMI,par sier-desu vispār nerunājam...Ja nu vienīgi laukos, malkas cepeškrāsnī...bet tas jau vairs nav fiksi...
<< iepriekšējās | Atbildes 41 līdz 49 (kopā 49) |