Ko izveidot no pačarana?

3teevadeels (2013-04-07 21:34) Paldies visiem gardummīļiem, kuri nepaslinkoja padalīties ar idejām! Doma par izlietni tiek atcelta..
hefny (2013-04-08 06:50)
hmm...garša un baudas jau reāli -katam tīri individuālas, pat specifiskas. nopirku Ēģiptē viņu vietējo viskiju. Ar bažām pirku: vai gašos pašai, vai garšos ,kam vedu. par brīnumu: interesantās gašas viskjs garšoja visiem!
Zinu, ka daudziem ne vien negaršo anīss, bet pat no tā nelabi paliek. Arī absintam ir varianti: ar un bez anīsa. Un Dāņu specifiskais - arī ar anīsu.lakricu. Manlakrica negaršo/bat ,ja ir ar cukru-var mazliet. bet neesot veselīga/. aži dzērieni jādzer kādā noteiktā temperatūrā, kārtībā/kā no alveja gatavotie, Tekila/. :)
klava4 (2013-04-08 16:46) Sautētu gaļu,,,no sākuma iemarinētu tajā šķidrumā...nekas slikts nebūs...Esmu taisījusi dažadas receptes ar dažadiem dzērieniem..
<< iepriekšējās | Atbildes 21 līdz 23 (kopā 23) |