Ko izveidot no pačarana?
Man te nesen kolēģis no Spānijas atveda prezentu - vietējo nacionālo dzērienu pačaranu. Tas tāds uz anīsa bāzēts liķierveidīgs dzēriens, garšo precīzi pēc zālēm, ar kurām bērnībā tika beicēts kakls pie angīnas... Spāņiem tas varbūt liekas ļoti gards, bet visi, kurus esmu cienājis, ieskaitot mani, rīstās un spļaudās no tādas žļurgas. Tad nu pirms pieņemu mērus ar neatgriezeniskām sekām, riskēšu pajautāt padomu Jums, forumieši... Varbūt kāds zin, kā ziemeļnieciski izlietot šo brīnumu.3teevadeels (2013-04-07 21:34) Paldies visiem gardummīļiem, kuri nepaslinkoja padalīties ar idejām! Doma par izlietni tiek atcelta..
hefny (2013-04-08 06:50)
hmm...garša un baudas jau reāli -katam tīri individuālas, pat specifiskas. nopirku Ēģiptē viņu vietējo viskiju. Ar bažām pirku: vai gašos pašai, vai garšos ,kam vedu. par brīnumu: interesantās gašas viskjs garšoja visiem!
Zinu, ka daudziem ne vien negaršo anīss, bet pat no tā nelabi paliek. Arī absintam ir varianti: ar un bez anīsa. Un Dāņu specifiskais - arī ar anīsu.lakricu. Manlakrica negaršo/bat ,ja ir ar cukru-var mazliet. bet neesot veselīga/. aži dzērieni jādzer kādā noteiktā temperatūrā, kārtībā/kā no alveja gatavotie, Tekila/. :)
klava4 (2013-04-08 16:46) Sautētu gaļu,,,no sākuma iemarinētu tajā šķidrumā...nekas slikts nebūs...Esmu taisījusi dažadas receptes ar dažadiem dzērieniem..
<< iepriekšējās | Atbildes 21 līdz 23 (kopā 23) |