Kā netralizēt mežacūkas specifisko garšu
Man ir konservēta mežacūkas gaļa. Varbūt kāds var ieteikt, kā to pagatavot, lai pēc iespējas mazāk būtu jūtama specifiskā mežacūkas garša?cibrice neieskatījos,ka runa par konserviem...tur nekas vairs nav līdzams...
aitina 1 Taisnība tiem kas jau iepriekš rakstija, ka kuilim olas jānogriež pirmās, citādi gaļa smirdēs, to zin katrs mednieks. Tagad nu tik ar nomācošām garšvielām...
saimeniex
ar brillēm medniekam - lai skatās ko šauj
no kuiļa nekad, nekas garšīgs neiznāks, gaļa sīksta un sausa, ja nu tikai desās, tāpēc jāšauj sivēni max līdz 2 gadu vecumam
Polus No kuiļa "nekad nekas garšīgs neiznāks"? Pilnīgas muļķības. Par cik reliktiem rukšiem ir runa? No standarta 3-5gadnieka gastronomiskais baudījums ir atzīstams. Jā, protams, decembrī un janvārī nomedītajiem ir smaka, bet ne jau visu cauru gadu.
selavi_5 Manējie arī gatavo konservus - nekad vel nekas nepatīkams nav smakojis. Gaļa perfekta, garša dievīga. Esmu arī kotletēs un cepetī šo gaļu gatavojusi - nekādu problēmu!
hefny
mežacūka ir super garda,-tikai pamatīgi jāmērcē-vairākas diennakrtis-ar lauru lapām,pioariem,kadiķogām...tad jāšorē+kadiķogas!mežacūkas gaļa sulīga un mīksta, bet brieža-sausāka-tā jāspeķo ar speķi-taukumiem.
viss pamatīgi jāmērcē....super gardumi ir no cūkas un brieža-veltnīši,kā arī cepetis...hmm...es arī gribu šito ņammi...../man paps bija mednieks, tagad papa vairs naF.../skumji, bet atmiņas...arī ir gardās atmiņas....
Lucy
Pirmo x dzirdu,ka kaut kas jāmercē.Nekad neviens nav sūdzējies manis gatavotajai meža cūkai,vnk paņēmiens,sāls ,pipari lauru lapas,burkāns,sīpols,ķiploks.Čuguna katlā tiek apcepta un smorēta,uz beigām daudz daudz zaļumu dažādu. Pirkstiņus laiza un ēd!!
Es pat pārlieto gaļu emu taisijusi no meža cūkas.
ligurija Nu jā atkal pārliecinos, ka jautājums izlasīts pavirši. Konservi ir no labas gaļas, un pārējiem mājiniekiem garšo, bet man nepatīk tā garša, tāpēc arī lūdzu padomu, kā to neitralizēt, bet paldies, ka dalāties pieredzē.
janitis123
ja kustonītis pareizi apstrādāts nav viņam nekadas piegaršas vai smaržas....
melnās plūmes ķiploki sīpoli nelielos daudzumos un vis bus labi....
2013-05-20
maruse es arī esmu turējusi gaļu pienā- jebkuru medījumu, par zaķi- sadalītai gaļai pārlej pāri svaigu pienu (vēlams protams izlejamo) un tur tik ilgi ,kamēr sarūgst tas ir vairākas dienas, tad gaļu izņem, noskalo un gatavo kā vēlas. šādi mērcējot brīnšķigus rezultātus var iegūt pat no stipri asiņainajiem gaļas gabaliem 2013-06-11
jura361980 ķimenes ,kadiķogas tās palīdzēs 2016-10-27
Anxunamuna citrona sulā var marinēt 2016-11-27
arnis481967 Vajag kuilim izgriezt pautus -un uzcept ar sipoliem,piparim ,saali-tas iesaakumam-peec tam iedzert latgales smokovku-un nebuus nekaadas smakas- un sauj garaam ligurija 2017-01-06
Apokalipse meža rukši ir tik skaisti !!! Lai viņi dzīvo un ir laimīgi !!! 2024-02-16 22:48
Rexxx Neēst 2024-07-17 18:07
<< iepriekšējās | Atbildes 21 līdz 35 (kopā 35) |