Neliela līdaka

Ko darīt ar nelielu līdaku, ja zupa negaršo un kotletes negribas? Kā vēl var pagatavot?

arnisb      uzcept! mazākas par cepamajām nemaz nedrīkst vilkt laukā no ūdens, likumdošanā paredzēts sods.

Tessa      zupa(pareizi pagatavota,ar 50g shnjabja variishanas procesa) nevar negarshot.
no mazas lidakas kotletes nesanaks,da ij vispar.lidaka,kura nav liela,der tikai zupai.

elsa  1   Atdali filejas, sagriesz gabalos, sāls/pipari/ milti. Apcep. No pārējā uzvāri kreptīgu buljonu ar dillēm + citrons + nedaudz želantīna un liec gabalus marinādē. Kad saželē, mēli var norīt. Citrons arī sīkās asakas mīkstinās.

Spameris  1   Notīra zvīņas, nolaiž iekšas, nogriež galvu un asti. Sagriež gabaliņos. Ja grib, var izgriezt ārā muguras asaku, tak tik mazai zivtelei var arī negriezt. Gabaliņus liek bļodā, katru kārtu mazliet apberot ar sāli vai citām garšvielām. Ja gribas ļoti ēst, tad pēc 2-3 stundām var jau cept. Bet vislabāk paturēt garšvielās kādas 24 stundas. Tad apviļā miltos un sakultā olā (tāpat kā karbonādes), cep eļļā. 3 min. un gatavs. :)

Lucy      Es varu ekselentu zupu,ka pikstiņus var apsūkāt.Vnk sacem mazos gabaliņos un iemarinē vai baltajā vai sarkanajā mērcē.Nez ko tu darītu ja tev pārnestu 10kg zivis:))))Man pēc vakardienas negribās redzet zivis,kaut ļoti garšo.

mazgadigais      neliela tas ir līdz 50 cm, ja tāda, tad labāk neplāties ,par tādu draud sods un ne mazāks kā šoferim dzērājam, tici man

Endzija      iemarinee ctitronaa, dillees u.c. zivim piemerotas garshvielaas uz kaadu stundu vismaz un cep uz pannas (ja mazaaki gabali) vai cepeshkraasnii

Pemandra      Samal un uztaisi exelentas līdaciņas kotletītes!

Visvaris1952      Neliela līdaka - tāds stiepjams jēdziens. Domājams, ka tas garģīmis saimniecei būs tā, no 1-2 kilo, jo zem kilo ( 50 cm ) skaitās maziņas...
Kotletēs skāde, zupa nekāda dižā - tā kā jāmarinē un jāmet uz pannas, lai čurkst un brūninās...

mauble      Sacep olā un miltos.

Aigars53      Iztiira, ieberzh ar säli, ieliek lakshus,uc. peec garshas, apliek ar mäliem un ieliek ugunuskura oglees. 2014-05-03

Megabaits      Līdaku parasti ēdu kotletēs, sataisa kopā ar cauraugušu gałińu, treknumam ...mmmmm 2014-05-05

avenekazene    1 Bet ja ari sis viss augsminetais neiet pie sirds, tad ieroc darzaa un virsuu iestadi rozi! 2021-12-15

Līdzīgi jautājumi
Zivju kotletes (16 atbildes)Recepte cepumiem (8 atbildes)Cili pipari (10 atbildes)Ka lietot alkoholu "saprata robezas" ? (29 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu