Jusu miiljakais ediens ikdiena un svetkos.
man viss ir apnicis,varbut,palasoties,radiisies iedvesma briivdienu pusdienam))
iterators
jopcik cikos jāieronās???
man tos pildītos liellopu gaļas veltnīšus, lūdzu:)
un saldajā melleņu klimpas:)
sandra1111 pikantās lēcas,,,,mmmm,,,ikdienā ar ingveru.
Tessa
/nav draugsos ar ingveru,neesmu edusi un nepratiishu pagatavot,jo nezinu,ka tam ir jagarsho/
ar visu to,ka ljoti maz ko needu.
iterator,ko par mustangu(1969.g.,tumshi zils) neizdariis!!sestdien pustriijos.
pees.var but braucamais ar diviem ritenjiem laba stavoklii:DD
Skaidrite_Leeninna iterators jau pasteidzās... kad uznāk iedvesma, viltotās irbītes ir topā...:)
Alpuvijolite Liellopu gaļas gulašzupa ar pupām un ne kartupeļiem:)
lucia41
ikdienā nav nekas garšīgāks(manuprāt) par miežu biezputru ar sīpolu,šķinķa mērcīti,bet svētkos smeļos iedvesmu portālā piegalda.lv
labu apetīti!
Elizabete_1 Man tie smalkie ēdieni ātri apnīk un tos mēs gatavojam labāk svētku galdam... es visu laiku atgriežos pie parastajiem, tradicionālajiem latviešu ēdieniem...es pamatā eksperimentēju tikai ar mērcēm, kuras dot iespēju vienu un to pašu ēdienu izgaršot atkal un atkal....bet mans mīļākais ikdienas ēdiens bija un paliek kotletes...kuras es patreiz arī gatavoju...ar sēņu mērci saldajā krējumā un tikko novārītiem kartupeļiem un dzērveņu mors....mmmmm nu kas var būt labāks par to :) labu apetīti ...
riita_kafija Vistu spārniņi ar medu un ķiplokiem. Un glāze sarkanvīna. Mmmm.... :) Ideāls darba dienas noslēgums.
Horrors 1 Vot, vot, vot... tipiski Latvieši. Pirmais pierīties, tad parunāt par seksu (tikai parunāt) un beigās citus pamācīt dzīvot. Pirmie TOP trīs temati šeit :D
VC6013 Pēdējā laikā mirstu nost dēļ visa veida dažādu sakņu sautējumiem un elementāras, karstas, karstas svaigu kāpostu, burkānu un kartupeļu zupiņas ar krējumu. Varētu katru vakaru, mēnesi no vietas, tik kas tev deva. Putnu gaļa un sēnes vai zivs mūs visus interesē labi ja reizi nedēļā. Svētkos, hm svētkos bez laba saldējuma nekur. Mana jaunatne /meitas drauga talants/ pāris reizes gadā mani apdāvina ar milzīgām skaisti iesaiņotām no dabīgā materiāla kastēm pašu taisītām šokolādes trifelēm un marcipāna konfektēm, mēli norīt var, bet bliež pa gurniem ar pamatīgi.
jollyroger glābj tikai rolltons
sophia_ Cezara salati, tomatu zupa un marcipans.
mieru_tikai_mieru
ikdienā: vistas filejas, pupiņu, kurkurūzas, paprikas un čilli sautējums. Ātri, krāšņi un sātīgi.
svētkos: ļoti labprāt negatavotu neko :) Svētki tomēr.
Tessa
teks.atskaite.
kokletes man arii ir burveliigas.vistu cepu biezhi visados veidos,iecieniitaka-pakistanieshu gaume ar kariju un kjiplokiem.darzenju zupam/sautejumiem pielieku klat dzintara kauseto sietu.pupinju zupai arii.
vot liellopu retak taisu,tas gan.aiz ta,ka reti tieku uz tirgu,bet lielveikalos pirkta man ne iipashi.bet irbiites dikten garshiigas,tiesa.
iisteniiba baigais eksperimentators neesmu,tapec man ir nedaudz bail taisiit k-ko nezinamu.biezhi cepu picas-gan pildiitas,gan parastas,piiragus.no Dobeles dzirnavnieka raugu miiklas.vistas fileja ar ananasu spilvas merci.malta galja ar pupinjam un chilli merci,pankukas,zupas.vot.kas vel.tradicionala virtuve.tapec,laikam,apnika.
Horror,nepardziivo.ja tu vel kartiigi estu,ne tikai runatu par edienu))
_Biezaa_vecmaamina Mēs bieži vien taisām panētus šampinjonus un panētu siera šķēli, ko panašķēties. Panē olā vai šķidrā mīklā un rīvmaizē un vāra vai cep uz pannas palielā eļļas daudzumā. Lai siers neizkustu, eļļai jābīt pietiekami verdošai, apcep ātri panējumu, ātri uz otru pusi un šķīvī iekšā. Panēti šampinjoni ar labie.
_Biezaa_vecmaamina Bļa, pārlasot pašai až spļaudaki mutē saskrēja, viss, eju uz ķēķi. :DDD
MaryClaire
/aplaizās/ mājās gatavota siļķe kažokā. un sviesta vafeles, kur puse no miltiem aizvietota ar kartupeļu cieti.
nū, es te ieeksperimentēju - parastajam ķīnas kāpostam pieliku pusi no granātābola sēklām. un pārējo kā tradicionāli - sintētiskos tomātus, gurķi, sarkano sīpolu (pusi), un aizdarināju ar Spilvas diļļu mērci, piešpircējot klāt arī eļļu. bezgala labi garšoja - puse no lielās baltās bļodas bija mana.
kudala svētku reizē galdā parasti bija cepelīni( vispirms apcepti un tad sautēti), vai tīteņi krējuma-tomātu mērcītē:) mmmmm , labais:)
dobermans 1 ikdienā - ceptas olas ar speķi. svētkos - speķis ar ceptām olām :)
slieks
Citādas kotletes. :)
Sīki sagriež svaigu vistas fileju, pievieno - rīvētu sieru, olas, nedaudz miltus, sāli, citronpiparus.
Cep eļļā.
Var gan karstas gan...
nākamās atbildes
Atbildes 1 līdz 20 (kopā 56) | nākamās >> |