Marinādes recepte

varbuut kaadam ir laba vistas shashlika marinaades recepte. Vaardsakot, luudzu , visu par vistas marineeshanu var droshi iesviest te.

Tessa (2011-06-02 11:00)      es lieku citronos un kefiira(paninjas).vistas galja ir maigaka par cukgalju un citronu marinade ljoti labi der tai.salieku dajebkadus zaljumus,arii kinzu,ieberu klat hmeli-suneli garshvielas,sali un piparus,protams un apleju ar kefiiru.shkjiivi ar brugjiit virsu un uz nakti ledusskapii.vel pirms nakts apmaisu.siipolus daudz.var tomatus un pec tam arii uzdurt uz iesma.

pag.gada kaiminji taisiija mellenju marinade,bija ljoti garshiigi,vieniigi galja palika zila krasa:DDzobi arii))

rita_rasa (2011-06-02 11:08)      ...vissulīgākā vistiņa ir majonēzē- klāt garšvielas un svaigi,ripiņās sagriezti sīpoli!
..ammmmm..

cirteejs (2011-06-02 11:16)      Šašliks ir no jēra gaļas, viss pārējais ir vairāk vai mazāk izdevies pakaļdarinājums...citroni, dilles, pipari, sīpoli- dažas stundas nostāvēt un viss! Var kā Tessa, bet bez tiem suneļiem(brrrr)!

cirteejs (2011-06-02 11:27)      Ja nav veca aita, tad ne-ilgi!:)

Just_ (2011-06-02 11:30)      Man tepat oho reiz ieteica marinēt šašliku sojas mērcē, piespiežot klāt tikai ķiplokus - nu cūkgaļa sanāca ļoti labi.

Minhauzena (2011-06-02 11:32)      sarkanvīnā
ķiplociņš, vēl var piemest zaļo tēju vai mediņu.....mēli var norīt
un mjaaa hmeli-suneli, ir debešķīgs (tirgū sverams, Rimi paciņās)

Tessa (2011-06-02 11:50)      es vispar esmu sista uz visadam adzhikam,tikai ja tas likt klat,dargi sanak.bet majas adzhika trukst to gruziinju sastavdalju.hmeli-suneli-jap,pacinjas ir noperkamas.man vispar ir raksturiigi aizdomaties un uzbert virsu galjai ne to(piemeram,karija vieta kaneli,un ta-speciigi).nekas,garsho pat ljoti labi.ta ka nevajag baidiities,vajag eksperimentet un gazt visu kishmishu virsu,ko majas atrod.ribinjam-medu un alu,liellopam-sinepes un marrutkus.

avantura (2011-06-02 11:55)      visātrāk un visvienkāršāk - vistai pieliek majonēzi (vai majonēzi un tomātu mērci uz pusēm), klāt šašlika garšviela (Twins, iepērkama lielveikalos paciņās) un sāls (jo tā garšviela ir bez sāls), ripiņās sagriezti sīpoli.
visu apmaisa, pāris stundas vai uz nakti ledusskapī un gatavs cepšanai.

elfu_mazulis (2011-06-02 12:09)      vistas fileja ļoti garšīga ir majonēzē + citrons, pavisam nedaudz apelsīns un sāļumam nedaudz parastā vegeta...3-4 stundās jau gatavs un var cept...cepas ar ātri...min 15 un jau ēdams...un pats galvenais var sakost gan omītes, gan bērni ))

a cūka garšīga ir ar tomātiem, sīpoliem, pipariem un biku sojas mērci...vienīgi tā gan jātur vismaz visu nakti...un ar medu un sinepēm ar garšīgi...

a tā kau jau pareizi teica )) uz izjūtu un kas mājās atrodams...tās parasti tās garšīgākās un neatkārtojamās marinādes ))

GEORGSJANS1976 (2011-06-02 12:28)      Es vīna merce vai majoneze ar sipoliem

cilveex (2011-06-02 12:29)      kad cepsi, laisti ar porteri. pa manai gaumei ar to diezgan, jo es, piem, gribu ēst un garšot gaļu, nevis visvisādas garšvielas un marinades un medus un sazin ko tik vēl kurš neizdomā, kas viss šo gaļas garšu nobeidzē nost. max citronu piespiest klāt un ar svaigiem sīpoliem samaisīt un pusi stundas paturēt.
ot piekost klāt marinādes sīpolus, tā ir cita lieta.

dulla_pauline (2011-06-02 13:20)      Man vislabāk vista patīk majonēzes, sinepju graudiņu un ķiploku marinādē. Kefīrā ar nav slikti, ar dillītēm.

avantura (2011-06-02 13:21)      vistas gaļai, manuprāt, soja nederēs gan, bet nu katram sava gaume...

zivi sapilda ar garšvielām un zaļumiem, un cep uz restēm follijā.

p_p (2011-06-02 13:22)      par vistu nezinu, bet cūkas ribiņas lieku tomātu (vai pikantajā dārzeņu) sulā +labi daudz zaļumos + vismaz uz nakti, bet labāk, ja vēl bišķi ilgāk = ļoti garšīgi

lapsu_aacis (2011-06-02 13:25)      shii gan nebuus marinaade (tessaacijs jau manaa vietaa parj kefiiru izteicaas) , bet kas ciC, ne mazaak garC, tiesa, attiecinaams uz naskju kategoriju tusinjos.

vistas spaarniinus noplaucee verdoshaa uudenii, vok pannaa iemet paaris gabalinjus zvaigznes aniisa, kjiploku daivinjas un chili, paara minuutes karsee. tad pieber cukuru pakarsee mazliet un pielej sojas meerci. shajaa skjidrumaa met iekshaa vistas spaarniinus un pasutina.
daudz pannaa nevar likt, uz vienu piegaajienu 2 porcijas (ap 10 spaarniiniem) un pa to laiku ,noplauce uudenii naakamos.
sanaak saldaa glazuurjaa cepta vistiinas galja, ljoti garda.

recepte naakusi no iista, dziiva ziemeljkjiinas iedziivotaaja.

parj tiem shashlikiem no jeerja un vistas marineeshanu -
abiem viena lieta,ko dereetu atcereeties - galju saberzh ar garshvielaam un atstaaj uz diennakti ievilkties veesa, bet ne leckapjainaa vietaa . bez nekaada kefiira, bez nekaa.
un stundu, pusotru pirms cepshanas, to paarlej ar kefiiru un aCtaaj istabas temperatuurjaa.
peec stundas ar astiiti, saaaks paraadiities galjas sulinja, taads ka recekliitis. luuk, tad galja ir gatava cepinaaties un ilgaak par sho laku tureet nevaajadzeetu jo taa atsulosies un paliks siiksta.

Lucy (2011-06-02 13:50)      Es lieku daudz dažādas garšvielas...sinepes,majonēze,ķimenes,sinepju graudini,citrons,spiest ķiploks,sīpolu es vistai gan nelieku+vēl piparus,lauru lapu un vēl dažnedažādas garšvielas,citreiz pieleju soju.
Vienmēr visi saka,ka garšīgi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu